100.Yıl Yaşam Kompleksi İnşaatı Sürüyor

100.Yıl Yaşam Kompleksi İnşaatı Sürüyor

Yayın: 19.01.2016 10:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yeni dönem seçim projelerinden olan 100. Yıl Yaşam Kompleksi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada,Karabük Belediyesi tarafından yapımına 30.05.2015 tarihinde başlanan 100. Yıl Mahallesi’nde ki Yaşam Kompleksi inşaatının üniversite öğrencilerine ve mahalle sakinlerine yönelik olup 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor. Projenin içinde iş merkezleri, kapalı otopark, kapalı pazar yeri ve her türlü aktivitelerin de yapılabileceği bölümler olacak. Karabük’te ilk defa yapılacak olan bu proje, hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından çok önemli bir etki yaratacağı haber verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi’nde meslek tanıtımı günü etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi'nde kariyer günleri meslek tanıtımı günü etkinliğinde polislik mesleği tanıtıldı.

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli meslek gruplarını tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli toplum destekli polis memuru Özkan Cinbek ile Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli polis memuru Osman Özmen tarafından öğrenciler polislik mesleği ile ilgili bilgi verildi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, merak ettiklerini sorma imkanı buldu.

Öğrencilere kariyer planlaması konusunda etkinlikler düzenlediklerini belirten okul müdürü Mahmut Bektaş, “Toplumun her kesiminden meslek sahiplerini öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden biri, meslekler ile ilgili tercihlerde bulunma sürecidir. Öğrencilerimizin daha iyi kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.