“DEVA PARTİSİ ve ALİ BABACAN HİZMETE HAZIR..”

“DEVA PARTİSİ ve ALİ BABACAN HİZMETE HAZIR..”

Yayın: 16.10.2020 20:02
Paylaş:
A+ A-

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN,yarın Safranbolu’da yapılacak olan,1.DEVA Partisi Karabük İl Kongresi’ne katılarak Ülke Gündemine ilişkin görüşlerini açıklayan bir konuşma yapacak.DEVA Partisi Karabük İl Başkanı İnşaat Mühendisi Yusuf Aydın “Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapılacak ilk kongremize pandemi nedeni ile az sayıda konuk almak zorunda kalmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.DEVA Partisine çok büyük ilgi var..” dedi.

Yeni kurulan ve süratle İlçe ve İl Kongrelerini tamamlamayan gayret eden Demokrasi ve Atılım Partisi,kısa ismi ile DEVA Partisi,yarın Karabük il Kongresi’ni yapacak.DEVA Partisi Karabük İl Başkanı İnşaat Mühendisi Yusuf Aydın “Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’IN DA Katılacağı 1.İl Kongremize büyük ilgi var,ancak,pandemi süreci nedeni ile sınırlı bir davetiye dağıtmak zorunda kaldık..” dedi.

Yarın saat 15.oo de Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi Salonunda yapılacak DEVAM Partisi İl Kongresi için bilgi veren İl Başkanı Yusuf Aydın “Salın 750 kişilik,ancak bunun üçte biri oranında konuk alabiliyoruz.Kongremize Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’IN katılacak olması,Karabük ve Yöresine verdiği özel önemin göstergesi olarak kabul edilmeli.Sayın Genel Başkanımız bu Kongremizde Ülkenin son günlerde ki ekonomik sıkıntılarına ve güncel sorunlara ilişkin çok önemli açıklamalar yapacak..” yolunda da bilgiler verdi.

DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın “ deva Partisi ve DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın ALİ BABACAN ile DEVA Partisinin birikimli,ehil kadroları Hizmete hazır.Seçmenden gördüğümüz büyük destek DEVA Partisi’nin geleceğine yönelik büyük bir umut veriyor.Yarın yapılacak 1.Karabük İl Kongresi için bütün hazırlıklarımızı bitirdik ve Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN Beyi ve beraberinde ki konuklarımızı bekliyoruz..” ifadelerini de kullandı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.