“Karabük, Karabükspor Noktasında Harekete Geçecek Mi..?”

“Karabük, Karabükspor Noktasında Harekete Geçecek Mi..?”

Yayın: 23.12.2020 19:45
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Mehmet YÜKSEL Kulübün Resmi Sosyal Medya Hesabından bir açıklama yaparak “Kulübün SGK ve VERGİ Borçları için yapılandırmaya gittiklerine..” işaret etti. KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Mehmet YÜKSEL bu yapılandırmanın Kulüp için çok önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek “Karabük ve Bölge insanı bu işin üstesinden gelecek bir potansiyele sahiptir. Umuyoruz ki KARABÜKSPOR kısa süre içerisinde eski güzel günlerine dönecektir. Karabük’ün KARABÜKSPOR için harekete geçeceği günler yakındır..” anlamında da görüşler dile getirdi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN elini/ayağını bağlayan SGK ve VERGİ borçları için “Hükümetin çıkardığı çok avantajlı borç yapılandırmasına gidildiğini..” söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel,bu fırsatın önemine değinerek “Karabük ve Bölge yaşayanları,bu işin üstesinden gelecek potansiyele sahiptir..” anlamında görüşler dile getirdi.

Özel sohbetlerinde “Gerekirse Kulüp Başkanlığı’nı bu işleri çekip/çevirebilecek bir isme bırakmaya hazır olduğunu net bir dille ifade eden..” Mehmet Yüksel’in Kulüp Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamadan sonra Ajansa düşen haber aynen şu şekilde verildi.

2.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve vergi borcu yapılanmasına giderek kulübün geleceği için olumlu bir adım attı.
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor’da Başkan Mehmet Yüksel, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile SGK ve vergi yapılanmasına gittiklerini duyurdu.
Karabükspor için olumlu anlamda atılan önemli bir adım olduğunu belirten Yüksel, açıklamasında kentin önde gelenlerinden de destek isteyerek, “İnşallah bu yapılandırma, uzlaşmalarımız sonunda reel tablolara dökülecek Karabükspor’umuz ve özellikle bu konuda mustarip olan 72 eski yöneticimiz de rahat bir nefes almış olacaktır. Ayakları yere basan, ileriyi gören bir Karabükspor için attığımız adımlar karşılığını bulacaktır. Bu konuda Karabük basınındaki duayen isimlerin destekleri, STK yöneticileri, kentin eşrafından çok değerli isimler, iş adamları, siyasetçiler ve bürokratlar el birliği yapmaktadır. Bu konuda detaylı açıklamaları önümüzde ki günlerde yapacağız” dedi.
Ligde son sırada yer alan ve eksi 1 puanı bulunan kırmızı-mavililerde, SGK ve vergi yapılanmasının ardından gözler ligin devre arasında transfer tahtasının açılabilme ihtimaline çevrildi.

Yorumlar

  1. Hasan

    Bir spor kulübüne yardim edeceğime, tedavileri için 2,5 milyon dolara ihtiyacı olan SMA hastası çocuklara yardim ederim.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Dekoratif Taşlar Tarihin Sokaklarıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Yayın: 08.05.2024 10:27
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Dekoratif Taş Ocağı’nda çıkartılan taşlar Safranbolu’nun tarihi yapısına uygun bir şekilde kentin yol ve kaldırımlarında kullanılmaya başlanırken Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Mahallesi’nde inşaat ruhsatı alan yapılar için yol açma ve mevcut yolu genişletme çalışmaları yapılıyor.

Eflani yolu üzerinde Ağaçkese Köyü mevkiinde yer alan ve Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse öncülüğünde hizmete alınan Safranbolu Belediyesi Dekoratif taş ocağından çıkarılan taşlar Tarihi Çarşı’da kullanmaya başladı. Bu adım, şehrin doğal kaynaklarını koruma ve tarihî dokusunu yaşatma vizyonunun bir yansıması olarak ön plana çıkıyor. Öte yandan Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin gelişen yapılaşma ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla şehirdeki altyapıyı güçlendirmek ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı. Yapılan bu çalışmalar, şehrin modern ihtiyaçlarına uygun olarak planlanarak titizlikle uygulanıyor.15 Temmuz Mahallesi’nde inşaat ruhsatı alan yeni yapılar için yol açma çalışmaları yapılırken trafiğin rahatça akmasını sağlamak ve güvenlik amacıyla yol genişletme çalışmaları Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor. Ayrıca, yeni yapılaşmalar için gerekli altyapı hazırlıkları da yürütülerek, şehrin gelecek dönemdeki ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiliyor. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yapılan çalışmalar ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Safranbolu’nun tarihî dokusunu koruyarak, gelecek nesillere sağlam bir altyapı bırakma hedefimiz var. Doğal yaşamı ve tarihi mirası koruma adına yapılan bu çalışmalar, şehrin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor.

Üretim merkezlerinizden biri olan Dekoratif taş ocağımızda çıkardığımız taşların Tarihi Çarşı’da kullanılmasıyla birlikte, şehrin karakteristik özellikleri daha da ön plana çıkacak ve ziyaretçilerin gözdesi haline gelecek. Bu taşlar, sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda Tarihi Çarşı’nın dayanıklılığını artırarak uzun yıllar boyunca ayakta kalmasına da katkı sağlayacak.