Karabük TSO İle Halkbank Arasında Protokol

Karabük TSO İle Halkbank Arasında Protokol

Yayın: 14.01.2021 22:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Halkbank arasında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” protokolü imzalandı.
Protokol, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Biçer ve Türkiye Halk Bankası A.Ş Karabük Şube Müdürü Raşit Şimşek tarafından imzalandı.
TSO’dan yapılan açıklamada, “İmzalanan protokol kapsamında Alt Kuruluş üyesi tedarikçi firmalar da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecek ‘Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı’ sisteminde, ÖKC/POS/Üye İşyeri sistemine hali hazırda dahil olan veya dahil edilecek Alt Kuruluş üyelerinin kendi aralarında ve ÖKC/POS/Üye İşyeri/Kart ekosistemi içinde yapacakları ticari işlemlerde kullanacakları, bankanın onlara özel ürünü ‘Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı’na ilişkin hususlar düzenlenmektedir. Bu düzenlemeler doğrultusunda; tedarikçilerden yapılacak alımlarda 540 güne kadar vade imkanı ve taksitlendirme imkanı sağlayan ‘Banka Ticari Kartı’ alabilecekler. Ayrıca Halk Bankası POS cihazı olmayan üyeler bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Halk Bankası POS cihazı alabileceklerdir” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da düğün konvoyunda çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde zarf almak için düğün konvoyunun önünün kesmesi sırasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre M.Ç. (24), içinde arkadaşı E.C.K'nin de (24) bulunduğu 06 BIP 779 plakalı otomobiliyle Zile Caddesi'nde, içinde para olan zarflardan almak için bir düğün konvoyunun önünü kesti.

Araçtan inen M.Ç. ve E.C.K. ile düğün sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada E.C.K. yere düştü. M.Ç. ise olay yerinden otomobiliyle uzaklaşmak isterken yere düşen arkadaşı E.C.K'nin üzerinden geçti.

Bir müddet daha devam eden kavganın ardından M.Ç, arkadaşı E.C.K'yi otomobile bindirip, polisin dur ihtarına uymayarak, olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada polisin havaya ateş ettiği görüldü.

İki arkadaş, polis kovalamacası sonucu Günhan Mahallesi Kızıl Burun mevkisinde yakalandı.

Yaralı, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesi'ne, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

M.Ç. ve kavgaya karıştığı belirlenen düğün sahiplerinden 4 kişi polis ekiplerince gözaltına alınarak, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Öte yandan E.C.K'nin üzerinden otomobilin geçmesi ve iki arkadaşın otomobille olay yerinden uzaklaşması, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.