CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’dan Köse’ye ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’dan Köse’ye ziyaret

Yayın: 22.01.2021 16:01
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde CHP bölge toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuz Yılmaz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Karabük İl ve İçe başkanları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanları katıldı.

CHP’nin Yönetici kadrosuyla bir araya gelen, Genel Başkan Yardımcısı  Salıcı, konuşmasında Koronavirüse  karşı aşılanmalara ilişkin “Umarız aşılama çalışmaları olumlu sonuç verir, Türkiye en azından sağlık açısından başarı gösterir” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, gündem hakkında da değerlendirmeler yaparak CHP heyeti ile istişarelerde bulundu. Batı Karadeniz’deki 4 ili Safranbolu’da buluşturan CHP Genel Başkan Yardımcı Salıcı, toplantı sonrasında Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ‘’Hayır Çarşısını’’ ziyaret etti.

Ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret eden, CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’ya ziyaret esnasında, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuz Yılmaz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ve CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar eşlik etti. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’ya ve eşlik eden heyete belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Köse,  konuklara Safranbolu’ya özgü hediyeler takdim etti. Başkan Köse, genel başkan yardımcısını Safranbolu’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ‘’Kentimize yapacağımız hizmetler ve projelerle ilgili genel başkan yardımcımıza bilgi verdik ve kendisinin fikirlerini aldık. Belediyemize gelerek bizi onurlandıran genel başkan yardımcımıza ve eşlik eden heyete teşekkür ediyorum’’dedi.

Yorumlar

  1. KARABÜKLÜ

    KARABÜK MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN AVNİ AKSOY TOPLANTIYA KATILMAMIŞ MI ?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son haftası yarın tek maçla başlayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 30. ve normal sezonun son haftası, yarın yapılacak bir müsabakayla başlayacak.

Haftanın açılış karşılaşmasında Beşiktaş Emlakjet, Reeder Samsunspor’u ağırlayacak. BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın programı şu şekilde:

Yarın:

18.00 Beşiktaş Emlakjet-Reeder Samsunspor (BJK Emlakjet Spor Kompleksi)

4 Mayıs Cumartesi:

15.30 TOFAŞ-Galatasaray Ekmas (TOFAŞ)

15.30 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Pınar Karşıyaka (Muradiye)

18.00 Aliağa Petkimspor-Çağdaş Bodrumspor (Enka)

5 Mayıs Pazar:

13.00 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Bahçeşehir Koleji (Pamukkale Üniversitesi)

19.30 Türk Telekom-Darüşşafaka Lassa (Ankara)

6 Mayıs Pazartesi:

18.00 Anadolu Efes-Bursaspor İnfo Yatırım (Sinan Erdem)

20.30 Fenerbahçe Beko-Onvo Büyükçekmece Basketbol (Ülker)