AK Parti Kadın Kolları Karabük İl Başkanlığı 6. Olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Saime Özsüzoğlu yeniden Kadın Kolları İl Başkanı seçildi.
100. Yıl Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı MYK üyesi Şebnem Koçakelçi, MKYK üyesi Aslı Eren, AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter ile partililer katıldı.
Kongrede konuşan Kadın Kolları İl Başkanı Saime Öksüzoğlu, “Yine, yeniden bu kutlu davanın hizmetkarlarından biri olabilmenin verdiği onur ve gururla beni bu göreve layık gören kıymetli büyüklerime sonsuz teşekkürler ederim” dedi.
Göreve geldikleri günden buyana arkadaşlarıyla birlikte tüm gayretlerimizle çalıştıklarını ifade eden Saime Öksüzoğlu; “ Bu bilinç ve gayretle gayret bizden takdir Allah’tan diyerek güzel yarınları hayal ettik. 2023 seçimlerine kadar üstlendiğimiz tarihi sorumluluğun farkındayız. Bir kadın hassasiyeti ile bir ana fedakarlığıyla alnımızın akıyla çıkmayı bildik. Bugün buraya heyecanla gelen her kadının siyaset yapmak için elbette bir hikayesi vardır. Kendimizden ziyade hepimiz ülkemiz için buradayız. İşte bu sebeple yaptığımız siyasetin bambaşka bir ruh taşıdığına tüm kalbimle inanıyorum.
Biz kadın kolları olarak, siyaseti halkın hizmetine bir vesile olarak kullanacağız. Şahsi çıkar ve ikbal beklentilerini elimizi tersiyle iterek, geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yapılan seçimler sonunda daha önce 30 olan yönetim kurulu üye sayısı 40’e çıkarıldı ve Saime Öksüzoğlu başkanlığındaki AK Parti Kadın Kolları il yönetimi şu isimlerden oluştu; Arzu Altay, Aysel Mızrak, Aysun Mar, Ayşenur Uzunöz, Berrin Koçak, Derya Çaylıoğlu, Dilek Karababa, Dürdane Şahin, Emine Çoban, Emine Özen, Esma Demir, Fatma Akman, Fatma Günal, Fatoş Ceylan, Filiz Sever, Gürcan Tefenli, Hatice Gündüz, Hülya Günal, İlknur Kılıç, Keriman Ballı, Kübra Ebik, Leman Aydın, Makbule Atalay, Merve Barın, Münevver Altınöz, Naile Kelleci, Nigar Karakulluk, Nurcan Aydın, Nursemin Özdemir, Seçil Yurt, Semra Aydın, Seray Özdemir, Sevgi Öztürk, Sinem Nur Döngel, Sultan Kaya, Şerife Karadağ, Şule Arıcı, Türkan Büyükdüz ve Yasemin Görücü
ah ülkem ah ne olaçak böyle .bir bakarmısınız ha stadyumda maç izlemişsiniz hada bu salonda kalabalık bir şekılde kongere yapmışsınız ,birisi acık alan birisi kapalı alan .neden stadyumlar üçte bir kapasıte seyırcı alınamazmı ne dersiniz.maçlar acık alan stadyumlarda seyircisiz oynanıyor.kongoreler kapalı salaonlarda setyircili oluyor ilginç bir uygulama..nerde pandemi pundemı plandemi..
Artvin’de seyir halindeki kamyonun kasasındaki kartonlar alev aldı
Artvin’in Hopa ilçesinde seyir halindeki karton yüklü kamyonetin kasasında bulunan kartonlar alev aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye nazaran, Hopa ilçe merkezinde 08 AAE 454 plakalı, kasasında karton yüklü bir kamyonet seyir halindeyken şimdi belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araçtan dumanların yükseldiğini fark eden şoför Özdemir Bağdatlı, durumu çabucak itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Hopa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları, kısa müddette müdahalede bulunarak yangını denetim altına aldı. Yangının büyümeden söndürülmesi sayesinde muhtemel bir facianın önüne geçildi.
Yangında araçta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Geronomi
•ah ülkem ah ne olaçak böyle .bir bakarmısınız ha stadyumda maç izlemişsiniz hada bu salonda kalabalık bir şekılde kongere yapmışsınız ,birisi acık alan birisi kapalı alan .neden stadyumlar üçte bir kapasıte seyırcı alınamazmı ne dersiniz.maçlar acık alan stadyumlarda seyircisiz oynanıyor.kongoreler kapalı salaonlarda setyircili oluyor ilginç bir uygulama..nerde pandemi pundemı plandemi..