Veliler İle Online Buluşmalar Devam Ediyor

Veliler İle Online Buluşmalar Devam Ediyor

Yayın: 07.05.2021 22:58
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, pandemi süresince gerçekleştirilen veli buluşmalarına devam ediyor.
Mustafa Antepoğlu İlkokulu velileri ile gerçekleştirilen buluşmanın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Vedad Öztürk, velilerin gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı velilere teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de öğrenci velileri ile gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmasında, her öğrencinin değerli ve özel olduğuna, ilgi ve kabiliyetlerinin farklı olduğuna vurgu yaptı.
Gümüş, geleceğin teminatı olan çocukları sadece kendi çağının şartlarına göre değil geleceğin dünyasına göre hazırlamanın gerekliliğine işaret etti. Dünyanın hızla değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek, bu değişim ve dönüşümü iyi okuyup çocukları geleceğe daha emin adımlarla ve her yönden donanımlı bir şekilde hazırlama sorumluluklarının bulunduğunu belirten Gümüş, çocuklara en az 20 yıl sonrasının mesleklerine uygun bir yol haritası çizmenin ve onlarda bir gelecek vizyonu oluşturmanın hem onların geleceği hem de ülkenin kalkınması açısından önemli olduğunu söyledi.
Gümüş, konuşmasının sonunda velilerden, her gün en az yarım saat çocukları ile birlikte kitap okumalarını, çocukları ile daha kaliteli bir zaman geçirmelerini ve Ramazan Bayramı’nda çocuklarını akrabalarından ve aile büyüklerini arayarak bayramlarını tebrik etmeleri hususunda teşvik etmelerini istedi.
Özellikle uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri gayret, sabır ve desteklerinden dolayı velilere teşekkür ederek hayırlı bayramlar dileyen Gümüş, çevrim içi gerçekleştirilen veli buluşmasının son bölümünde velilerle tek tek görüşerek öneri ve düşüncelerini aldı, sorularını cevaplandırdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul firmaları geleceğin endüstriyel çözümleri fuarına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUkl (AA) – Teknopark İstanbul firmaları, geleceğin endüstriyel çözümlerini Hannover Messe 2024 Fuarı'nda sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknopark İstanbul, çatısı altında faaliyet gösteren 4 firmayla birlikte enerji ve teknoloji odaklı girişimlerin ön plana çıktığı, bu yıl “endüstriyel dönüşüm” temasıyla gerçekleştirilen ve alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Hannover Messe 2024 Fuarı'na katıldı.

Şirketin paydaşı İstanbul Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Türkiye pavyonunda yer alan AR-GE firmaları Cloudpeer Global Teknoloji, İnasoft Yazılım Mühendislik Elektronik Otomasyon Bilişim Sistemleri, Onlab Elektrik Elektronik Bilişim Sanayi ve Ticaret ile Move On Teknoloji, geliştirdikleri çözümleri tanıtma fırsatı buldu.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Burak Kesik ve Teknopark İstanbul ekibi de fuarda yer aldı.

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve beraberindeki İTO Heyeti, şirketin standını ziyaret ederek firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Almanya'da 22-26 Nisan'da arasında düzenlenen fuara, “yeşil bir gelecek için” çözümlerini sunmak üzere endüstride inovatif, sürdürülebilir ve dijital dönüşüme öncülük eden 4 binden fazla şirket katıldı.

Fuarın bu yıl öne çıkan endüstri trendleri yapay zeka, karbon-nötr üretim, enerji sistemleri, Endüstri 4.0 ve Üretim-X ile hidrojen ve yakıt hücreleri oldu.