Tır ile Servis Aracı Çarpıştı: 16 Yaralı

Tır ile Servis Aracı Çarpıştı: 16 Yaralı

Yayın: 15.03.2016 10:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kavşağa kontrolsüz giren TIR’ın çarptığı öğrenci servisi devrildi. Kazada servis içinde bulunan 14 öğrenci ile birlikte bir öğretmen ve sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bartın istikametinden gelen ve kontrolsüz şekilde kavşağa giren Kadir Akıncı (43) idaresindeki 78 ST 545 plakalı TIR, Safranbolu istikametine devam eden Ersoy Acar idaresindeki 78 S 5007 plakalı öğrenci servisine çarptı. Seyir halindeki öğrenci servisi, çarpışmanın etkisiyle orta refüje çarptıktan sonra yol üzerinde yan yattı. Kazada Servisi sürücüsü Acar ile birlikte öğretmen Yavuz Acar ve 14 lise öğrencisi yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Safranbolu Devlet Hastanesi ve KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası Servis aracı çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, TIR sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmetçik Safranbolu’da kan ve kök hücre bağışı yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında kan ve kök hücre bağışında bulunuldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Gönüllülük esasına göre düzenlenen kampanya kapsamında 895 ünite kan ve 143 kök hücre bağışı yapıldı.