Safranbolu Şoförler Odası’ndan Feryat!

Safranbolu Şoförler Odası’ndan Feryat!

Yayın: 20.01.2022 19:11
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Safranbolu Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz ;’Devletimiz yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza düşük fiyattan akaryakıt temin etmezse bu sektörlerde çalışan esnaflarımızı maalesef kötü günler beklemektedir’ dedi.

Mehmet Deniz, Pandemi döneminde yaşanan zor günleri henüz atlatamadan yeni zamlar ile karşı karşıya kaldıklarını bu durumda esnafın rahatlaması adına bir adım atılması için devlete seslendi.

Konu hakkında açıklama yapan Safranbolu Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz ;’ Odamızın geçmişi 1950 yıllara dayanmaktadır. Odamız Türkiye Şoförler Federasyonu kuruluşuna imza atan bir odadır. Ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle araçlarımız yatmış okullar kapanmış hayat adeta durma noktasına gelmiştir.2021 Temmuzdan itibaren hayat ve kısıtlamalar kalktı derken bu seferde zam fırtınasına yakalandık yakıt, lastik, yedek parça, akü gibi ürünlerde yüzde yüzü aşan fiyat artışları olmuştur.BAĞ-KUR, sigorta araç muayene ve herkesin girdiği marketler de yaşamsal ürünlerin fiyat artışını söylemeye gerek yok. Uzun yıllardır yük ve yolcu taşımacılığı yapan ve oda başkanlığı yapan kişi olarak kısa ve net olarak söylüyorum ki devletimiz yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza düşük fiyattan akaryakıt temin etmezse bu sektörlerde çalışan esnaflarımızı maalesef kötü günler beklemektedir. Devletimizin sesimize kulak vereceğine inanmaktayım.72 yıllık Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası olarak Genel Kurul toplantısı yapacağız. 22.01.2022 tarihinde Sunal Tülbentçi Öğretmen evinde saat 11.00 de yapılacak kongreye tüm esnafımız davetlidir.’ Dedi.

Yorumlar

  1. 20 YILDIR HALK KAYITSIZ DESTEKLEDI

    Halk 20 yıldır kayıtsız sartsız iktidarı destekledı .Artık dşünmeye başladı 20 yıldır zam enflasyonla mucadele işsızlıkle mucadele hangi notadayız 20 yıl once rakamlar neydi şimdi nedır.vatandaşın alım gücü ne emeklı asgari ucretlı memununmu hayatından alım gucunden ..malesef halk artık sorguluyor .bu sartlarda seçim kazanmak haylçilik lur.hemde çok hayalçilik olur…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çetinkaya: “Emeğin, işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığını çok iyi biliyoruz”

Yayın: 30.04.2024 16:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Alın teri ve emeği en yüce değer olarak gördüğünü belirten Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir milletin mensuplarıyız.
Emeğin, işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığının çok iyi bilindiği bir ilde yaşıyoruz. 3 Nisan 1937 tarihinde ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı, ilk Türk demirinin üretildiği bu coğrafya “Emeğin Başkenti” olarak anılmaktadır.
En yüce değer olan emeğin, alın terinin, kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.