Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
15 Mart, 2022 16:00 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 16.03.2022 12:04
A+ A-

BTP Büyük Kongresi Pazar Günü Yapılacak

(HABER MERKEZİ) - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 8. Olağan Büyük Kongreye hazırlanıyor. 20 Mart Pazar günü Ankara'da yapılacak olan kongre için yurt genelindeki bütün teşkilatlarda hummalı bir çalışma dikkat çekiyor. BTP Karabük İl Başkanı Recep Özcan büyük kongre öncesi yaptığı açıklamada; "20 Mart'ta Ankara’da düğünümüz var.Kurulduğu günden bu yana 'Bağımsızlık benim karakterimdir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ilkeleri kırmızı çizgimiz olmuştur.Partimizin adındanda anlaşılacağı gibi bağımsız, güçlü, demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olması bizim ve teşkilatımızın varoluş sebebidir.Ebedi önderimiz Prof.Dr.Haydar Baş Bey'in ortaya koymuş olduğu başta Milli Ekonomi Modeli, Ehl-i Beyt külliyatı,Hoşgeldin Atatürk eserleri ve birçokları bugün ülkemizin ve Türk ulusunun içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden çıkabilmenin yegane formüllerini içermektedir.Bugün Genel Başkanımız Av.Hüseyin Baş önderliğinde kavganın değil çözümün ve kurtuluşun bayrağını dalgalandırmaya devam ediyoruz.Varlığımızı bu ülkenin istikbaline adayan bir siyaset anlayışı ile 20 Mart Pazar günü saat 12.00 'de Ankara Ulustaki Atatürk Spor Salonu'nda 8.olağan Büyük Kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm Karabüklüleri bu kongreye davet ediyoruz.Ne AB Ne ABD Ne Rusya Tam Bağımsız bir Türkiye diyorsanız yeriniz tamda burasıdır" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2025 00:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Özel çocuk anneleri bocce sahasında buluştu

Karabük'te özel çocuk anneleri, hem Engelliler Haftası hem de Anneler Günü'nün yer aldığı hafta sebebiyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleşen Bocce Anneler Ligi'nde özel bireyler ve anneleri sporla buluştu. Karabük Üniversitesi'nin (KBÜ) Demirçelik Kampüsü'nde yer alan Bocce Sahası'ndaki etkinlikte özel eğitim kurumlarında yer alan çocuklar, anneleri ve eğitmenler yer aldı.
Safranbolu Belediyesi Engelsiz Kafe bocce sporcusu Yusuf Tekelioğlu'nun annesi Gülhan Kütükçüoğlu etkinliğin çok güzel olduğunu ve kazanmanın ise daha da güzel olduğunu söyledi.
Anne Gülhan Kütükçüoğlu, oğlu Yusuf'un bir yıldan bu yana bocce ile uğraştığını belirtti. Kütükçüoğlu özel birey ebeveynlerine seslenerek, "Çocuklarınızı evlere kapatmayın. Çocukların sosyalleşmeye ihtiyacı var. Çok güzel etkinlikler yapıyorlar. Biz böyle olduğu için çok mutluyuz. Diğer ailelere de bunu tavsiye edebilirim" dedi.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Turma bu etkinliğin alt yapısının bir buçuk yıl öncesine dayandığını belirterek, "Engelli bir sporcumuzun bocceye duyduğu ilgiyle biz bu yola girmiş olduk. Daha sonra annelerimiz de dahil olunca biz de hem Anneler Günü'nün sevgisi hem de Engelliler Haftası'nın önemine dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Yaklaşık 13 anne takımı ile yoğun bir katılım gerçekleşti" dedi.
Hasan Turma bu turnuvanın Türkiye'de ilk ve tek olduğunu, özel çocuklar ve annelerine özel bir turnuva olduğunu belirtti.
Turma böyle bir bocce sahasının Karabük'e kazandırılmasının çok kritik olduğunu vurgulayarak, "Bu önemli alanı bize kazandırdığı için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

blank
blank
blank

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.