Vali Gürel, Yağıştan Etkilenen Köyde İnceleme Yaptı

Vali Gürel, Yağıştan Etkilenen Köyde İnceleme Yaptı

Yayın: 10.04.2022 15:20 |Güncelleme: 11.04.2022 05:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel, aşırı yağıştan etkilenen Eskipazar Karahasanlar Köyünde İncelemelerde Bulundu.
Aşırı yağışa maruz kalan bölgede su  taşkınına maruz kalan yerleşim yerlerinde incelemelerde bulunarak vatandaşları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Fuat Gürel, gerekli tespitlerin yapılarak mağduriyetlerin kısa sürede giderilmesi için ilgili kurumların üzerine düşen görevleri ivedilikle yerine getireceklerini söyledi.

Eskipazar ilçemize bağlı Karahasanlar Köyünde yerinde incelemelerde bulunan Vali Gürel, aşırı yağış sonrası ulaşımda yaşanan sorunlar ve köy yolları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade ederek “Geçtiğimiz gece başlayan yağış sonrası ilimizin bazı kesimlerinde ve köylerimizde hayatı olumsuz yönde etkileyen su taşkınları yaşandı. Köy yollarımız etkilendi. Ani sağanak şeklinde yağan yağmurlar maalesef bu tür su baskınları ile köy yollarını etkiliyor. Yaşanan olay vatandaşların hayatını etkilediği gibi ekili, dikili alanlara zarar verebiliyor. AFAD, Tarım ve Orman, İl Özel İdare, DSİ tüm ekiplerimizle birlikte buradayız. En önemli tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Önümüzdeki günlerde de çalışmalar sürecek. ” dedi.

Vali Fuat Gürel’e Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Tarım Müdürü Çetin Ayvalık ve ilgili kurumların yetkilileri eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta evde tüp patlaması sonucu 1 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir evde meydana gelen tüp patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kuruçay Mahallesi Şehit Uzman Onbaşı İbrahim Alıcı Caddesi'nde Duran Yıldız'a ait tek katlı evde mutfak tüpü patladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Patlama sırasında evde tek olduğu öğrenilen ve yaralanan Duran Yıldız, sağlık ekibince Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlama sonucu evde hasar meydana geldi.