Yunus Değirmenci Yeniden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı

Yunus Değirmenci Yeniden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı

Yayın: 17.07.2022 20:58 |Güncelleme: 18.07.2022 12:31
Paylaş:
A+ A-

Sonucu merakla beklenen Özçelik-İş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulunda başkanlık için yarışan Yunus Değirmenci ile Recep Akyel 1. Turda kesin sonuç alabilmek için gerekli olan çoğunluğu sağlayamamış, Yunus Değirmenci’nin aldığı 129 oya karşılık Recep Akyel 120 oy almış ve seçim ikinci tura kalmıştı.

 

  1. Oylama turunun devam ettiği Ankara Green Park Otel’den son sonuç geldi. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Recep Akyel’in 115 oyuna karşılık 137 Oy İle, Yunus Değirmenci, Yeniden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı oldu.

Yunus Değirmenci’nin Başkanlığında Özçelik-İş Sendikasının yeni yönetim kurulu üyeleri ise Şu İsimlerden Oluştu; Bayram Altun, Şerafettin Koç, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı

Yayın: 06.05.2024 13:50
Paylaş:
A+ A-

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen İller Arası 2. Kort Tenis Turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Tenis Kortu’nda düzenlenen turnuvaya, Hatay’ın yanı sıra Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, İzmir, Karabük, Karaman, Kırşehir, Manisa ve Zonguldak’tan 16 takım katılıyor.
Turnuva, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in gösteri müsabakasıyla başladı.
Her gün 24 müsabakanın oynanacağı turnuva, cuma günü final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer, Hatay’ın kısa sürede güzel günlere kavuşacağına inandıklarını belirterek, “Hatay’ımızı unutmadık. Burada hepimizin acısı var. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Umarız çok güzel bir turnuva olur ve keyifle izleriz. İnşallah dostluk kazanır.” diye konuştu.
Hatay ekibi sporcularından Mustafa Berkay Öztaş da turnuvanın güzel geçmesi temennisinde bulunarak, kupayı kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!