Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
03 Ağustos, 2022 14:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-

İçme suyu isale hattında çalışmalara sona gelindi

Vali Fuat Gürel, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve DSİ 23. Şube Müdürü Yavuz Aydoğan ile birlikte Yenice Şeker Kanyonu ile İncebacaklar Köy yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Yenice ilçemizde selden en çok zarar gören ve şebeke suyu borularının zarar görmesi nedeniyle yeterli miktarda su alamayan Güney Köyü ve Tır Köyümüzde içme suyu isale hattında bitmek üzere olan çalışmaları inceleyen Vali Fuat Gürel, İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam ile ekiplerden bilgiler aldı. Çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam en geç iki gün içinde Güney Köyü ile Tır Köyüne şebeke suyu vereceklerini ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin tamamen ortadan kalkacağını söyledi. Özveri ile çalışan tüm ekiplere teşekkür eden Vali Gürel, "İçme suyu isale hattı köylerimize 17 km mesafede bulunan Fındıkaltı mevkiinden geliyor. Sel nedeniyle hatta bulunan borularda kopmalar meydana geldi, arazi şartları ve heyelanlar nedeniyle ekiplerimiz zor şartlar altında çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Çalışmalar biraz zaman aldı ama çok şükür son aşamaya geldik ve en geç 2 gün içinde Güney Köyümüzün ve Tır Köyümüzün su hattını bağlamış olacağız. Bu süreçte ekiplerimize destek olan Güney Köyü Muhtarımız Ergün Çenesiz ve Tır Köyü Muhtarımız İlhan Özgün, ihtiyar heyetlerine ve köy sakinlerimize teşekkür ederim."dedi.(Ramazan Öztürk)

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 19:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Birbirlerine taş, duba ve bıçakla saldırdılar: Kavga anı kamerada

Karabük’te çıkan arbedede taraflar birbirlerine taş, duba ve bıçakla saldırdı. Arbedede 1 kişi yaralanırken, olay anı kameraya yansıdı.
Olay, Kemal Güneş Caddesinde meydana geldi. Belgin ile eşi Serdal K. karşılaştıkları Murat A. isimli şahısla şimdi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine taş, duba ve bıçakla saldırdı. Arbedeye karışan bayan, bıçakla kolundan yaralanırken hengame anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Yaralı bayan, birinci müdahalesinin akabinde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bıçaklı saldırgan Murat A. ise polis takımlarınca kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.