KBÜ’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

KBÜ’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Yayın: 12.07.2016 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gelenekselleşen bayramlaşma programı bu yıl kampüste bulunan Botanik bahçesinde gerçekleştirildi. Ramazan bayramı bayramlaşma programında üniversitenin yöneticileri ile akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Bayramlaşma programına, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay, Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Karabudak, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademisyenler, daire başkanları ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma programında Rektör Prof. Dr. Refik Polat tüm personelle tek tek bayramlaşarak sohbet etti. Ramazan bayramı bayramlaşma programı yapılan ikramla son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniçağa’da “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan “Atatürk ve Türk İstiklal Harbi” resim sergisi açıldı.

Yaşar Çelik Spor Salonu'nda düzenlenen sergide, Atatürk'ü ve Türk İstiklal Harbi mücadelesini anlatan 70 eser yer alıyor.

Serginin açılış törenine, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin ardından davetliler ve öğrenciler sergiyi gezdi.

Sergi, cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.