Vali Alimoğlu’ndan Rektör Polat’a Ziyaret

Vali Alimoğlu’ndan Rektör Polat’a Ziyaret

Yayın: 02.04.2015 10:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Makamda gerçekleşen ziyarette bundan sonraki görevinin hem kendisine hem de Karabük’e hayırlı olmasını dileyen Vali Orhan Alimoğlu, “Şehrimizin önemli değerlerinden Karabük Üniversitesi’ne atandığınız için sizi tebrik ediyorum. Karabük’ün eğitim başarısı iyi seviyelerde. Hiç kuşkum yok ki siz değerli Rektörümüz bu seviyeyi gençlerimize vereceğiniz kaliteli ve nitelikli eğitimle daha üst yerlere taşıyacağınız düşüncesindeyim. Ben bundan sonraki dönemde görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Düşüncelerinden dolayı Vali Alimoğlu’na teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise, “Karabük’ümüzü eğitim alanında daha ileriye taşıyacağız. Yakalanmış olan başarıyı biz Karabük Üniversiteliler olarak üstüne daha büyük başarılar koyup bu sirkülasyonu devam ettirmek, dönemimde Karabük’ümüzü Üniversite kenti konumuna getirip hem bölgemize hem ülkemize hem de insanlığa hizmet eden nesiller yetiştirmek amacım olacaktır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kamil Temel’in Hizmet Odaklı Çalışmaları Şehre Katkı Sağlayacak

Yayın: 07.05.2024 15:15
Paylaş:
A+ A-

1971 yılında Karabük’te doğan Kamil Temel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Temel, çalışkanlığı ve hakkaniyeti ile bölgede tanınan bir isim ve Karabük Belediyesi’ne önemli hizmetler getirmesi bekleniyor.

Temel, 1988 yılında Karabük Demir Çelik Lisesi’nden, 1993 yılında Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına Karabük Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü’nde başlayarak, daha sonra çeşitli sağlık kurumlarında yönetici olarak görevler aldığı biliniyor. 2014-2019 yılları arasında da Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmüştü.

Kamil Temel’in Karabük Belediyesi’nde yöneticilik yapacak olması, şehre önemli katkılar sağlayacağına dair umutları artırdı. Temel’in deneyimli bir yönetici olduğu ve hizmet odaklı çalışmalarıyla Karabük’ü hak ettiği yerlere taşıyacağı ifade ediliyor.