Ülkü Ocakları İl Başkanı Kara’dan ‘Tabela’ açıklaması

Ülkü Ocakları İl Başkanı Kara’dan ‘Tabela’ açıklaması

Yayın: 07.12.2022 02:16
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından kenti güzelleştirmek için başlatılan binaların dış cephe kaplama projesinde tabela sıkıntısı baş gösterdi.

Kaya Erdem Caddesi üzerinde bulunan binanın 2. Katındaki Ülkü Ocakları Safranbolu İlçe Başkanlığı tabelasının indirilmesi yönündeki talep ve beklentilere sert çıkan Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı Ahmet Burak Kara “Gücü yeten varsa gelsin indirsin tabelayı” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Kara, “Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse şunu İyi bilmelidir ki Ülkü Ocakları’nın varlığından rahatsızlık duymak bu memlekete ihanettir.

Ülkü Ocakları bu ülkenin 57. Alayıdır, Milletimizin ana sigortasıdır. 12 yıldır o binada asılı olan tabelamız bu güne kadar kimseyi rahatsız etmemişken bugün ne oldu da sizleri rahatsız etti. Ülkü Ocaklarındaki en ufak bir toz tanesi bile bizim namusumuzdur, eğer ki buna el uzatacak olursanız işte o zaman zalime gösterdiğimiz Yavuz yüzümüzü görmek mecburiyetinde kalacaksınız.

O Tabela sizin için sıradan olabilir, lakin bu memleket için gözünü bile kırpmadan şehadete koşan Şehitlerimizin bize emanetidir. Gücü yeten varsa gelsin tabelayı indirsin” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçedeki bir alışveriş merkezinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte 160 öğrenci, 145 yetişkin olmak üzere 305 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte katılımcılara broşür, boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi, düdük, şeker ve çikolata ikram edildi.