Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
30 Kasım, 2018 21:38 tarihinde yayınlandı
0

Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı İçin Tanıtım Toplantısı Yaptı

31 Mart mahalle idareler seçimleri kapsamında Karabük merkez adayını belirleyen AK Parti’de aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Parti binası önünde açık hava toplantısı şeklinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti İl başkanı Av.İsmail Altınöz,Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş,AK Parti Karabük belediye başkan adayı Prof.Dr.Burhanettin Uysal,İlçe başkanları,belediye başkanları,kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen açık hava toplantısında ilk konuşmayı yapan AK Parti İl başkanı Av.İsmail Altınöz,24 Haziran tarihinde gösterdikleri çalışmanın daha fazlasını gösterip,Karabük yerelinde de seçimleri kazanacaklarını iddia edip,”AK Parti Karabük’te artık yerelde de iktidar olmak istiyor. Karabük’te yeniden belediyeyi AK Parti alacaktır. Bu azimle ve kararlılıkla teşkilatlarımız Karabük’te çalışmaya hazır”dedi.

Açık hava toplantısında ikinci konuşmayı yapan milletvekili Niyazi Güneş,”Her işin en önemli noktası başlangıçtır. Bugün partimizin önünde besmeleyi çekiyoruz. Ak Parti genelde iktidar olduğu gibi, 31 Martta da yerelde iktidar olacaktır. Yortan Beldemiz dahil bütün ilçelerimizde halkımızın hizmetinde olacağız. Ak Parti, önce milletim diyen, önce memleketim diyen anlayışta olanların partisidir. Ak Parti, tüm Türkiye’de ak kadrolarla belediyecilikte uzmanlığını gösterdi. Ak Parti’yi iktidara getiren, yerelde halkımıza yaptığı hizmetlerdir. Bu hizmetlerle biz 16 yıldır ülkemizin hizmetindeyiz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta da milletimiz Türkiye’de Ak Parti’ye diyecek ki; Durmak yok, yola devam.

Toplantıda konuşan milletvekili Ünal ise,”Siz değerli halkımızın 24 Haziran’daki heyecanı, bugün burada da görmekteyim. İnşallah 31 Mart akşamı da Türkiye’de belediyelerin en güzel yönetileceği gün olacaktır. Elbette Ak Parti veya diğer partiler şehirlerine hizmet vermek için çalışıyorlardır, buna biz gönülden inanıyoruz. Fakat, şunu çok iyi bilmek lazım, tek ayakla hiçbir yere varılmaz. Mutlaka iki ayakla koştuğunuzda çok daha fazla yol alırsınız. Bu nedenle yöneticilikte kendini ispatlamış, hakikaten Karabük’e değerler katmış değerli Belediye Başkan Adayımız Pof. Dr. Burhanettin Uysal hocamızla, milletvekili –belediye başkanı el ele, kol kola yürüyerek belediyeciliğe Ak Parti’nin güzel değerlerini birlikte katacağız”açıklamasını yaptı.

Açık hava toplantısının son konuşmasını yapan AK Parti Karabük belediye başkan adayı Uysal ise,”Değerli hemşehrilerim, biz buraya bugün gelmedik. 25 yıldır Karabük’ümüzün havasını teneffüs ediyoruz ve 26 yıldır da Karabük’ümüze hizmet ediyoruz, mücadele ediyoruz. Biz sizlerle bir üniversite kurduk. El ele, gönül gönüle vererek ülkemizin parlayan yıldızı yaptık. Bugün şehrimizin en önemli kurumlarından birini birlikte kurduk, bundan faydalanmaya devam ediyoruz. Eğer Karabük Belediyesini de alacak olursak, sadece buradaki arkadaşlarla değil, Karabük’te yaşayan herkesi kucaklayarak belediyeciliği bir kez daha gözden geçireceğiz. Hiç kimseyi dışlamayacağız. Karabük’te yaşayan herkes, hangi fikirde olursa olsun bizim kardeşimizdir. İnşallah hiçbir kavga yapmaksızın, hiç kimseye kem söz söylemeksizin Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkeyi yönettiği gibi, biz de birlik ve beraberlik içinde Karabük’ümüze hizmet edeceğiz. Belediyeler merkezi hükümetle paralel çalışmayacak olursa bazı hizmetlerden mahrum kalıyor. Belediyelerin bütçeleri bellidir, o belediyelerin bütçeleriyle devasa projeler yapmak mümkün değildir. Bu nedenle 31 Mart’ta Karabük Ak Partili bir belediye başkanına ulaştığı zaman, merkezi hükümetinde katkıları buraya gelecektir. Cumhuriyet kenti diyoruz ve bununla övünüyoruz, ama cumhuriyet kenti böyle de olmamalı. Çarpık kentleşmenin olduğu yer olmamalı. İnşallah merkezi hükümetimizin de katkılarıyla çocuklarımıza yaşanabilir, çevreci, hoşgörünün hakim olduğu bir şehir emanet edeceğiz”şeklinde ifadelere yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. HAYIRLAR GETİRSİN

    BURHANETTİN HOCAM BU ŞEHRE YAPACAĞIN DAHA ÇOK HİZMET VAR.ADAYLIĞIN HAYIRLAR GETİRSİN SEÇİMİ ÇOK AÇIK ARA FARKLA ALACAĞIN KESİN.DÜN ÖYLEYDİ BUGÜN BÖYLE DEMEDEN YAPACAĞIN HİZMETLERE ŞİMDİDEN HASRET DUYUYORUZ HOCAM.
    HAYIRLAR GETİRSİN.

  2. vekilken ne getirdi

    sorarım size bir dönem vekillik yapan hoca şehrimize bu dönem içerisinde ne yaptı bir tane meclis kürsüsünde karabükün sorunundan bahsetti mi ?

Yeni yorumlara kapalı.