AK Parti Karabük İl Gençlik Kollarından üye çalışması

AK Parti Karabük İl Gençlik Kollarından üye çalışması

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.08.2023 00:24
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Gençlik Kollarının, son bir haftada 163 kişiyi üye yaptığı bildirildi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı” için doğru adımlarla yola devam ettiklerini belirtti.

Ar, “Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor” sloganıyla yürüttükleri çalışmaların, aynı kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, asla taviz vermedikleri en önemli faaliyetlerinin üye sayısını artırma çalışması olduğuna işaret eden Ar, şunları kaydetti:

“Bugün AK Parti 11,5 milyonu geçen üye sayısıyla Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir. Davamız, kendi medeniyet değerlerimize yaslanıp, milletimizin sevinç̧, onur ve mutluluğunu esas alarak Türkiye’yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hakkettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz çabayla hakkın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz.”

Ar, AK Parti Karabük İl Gençlik Kollarının, son bir haftada 163 kişiyi partiye üye yaptığını ifade etti.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eğitim maratonu tatbikatları sona erdi

Yayın: 10.05.2024 11:16
Paylaş:
A+ A-

Her yıl düzenli olarak Orman Bölge Müdürlüğüne  bağlı İşletme Müdürlüklerinin tamamında gerçekleştirilen ve silvikültürel uygulamaları içeren eğitim tatbikatları maratonu tamamlandı.

Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu yaptığı değerlendirmede eğitimin önemine dikkat çekerek başarının sırrı sürekli tekrar etmekten ve disiplin çalışmaktan geçtiğini belirtti. Bayraktaroğlu “

İşimizi iyi yapmak kazancımızın karşılığı değil, mesleğimize olan sevgimiz yaptığımız işe olan saygımız ve karakterimizin yansıtmasıdır. Kendi işini yapan kimse yorulmaz. Bu yüzden kendinizi çok iyi yetiştirmek, öğrenmek, öğretmek ve yapmak zorundayız

Bizlere sadece ormanlarımızı değil içinde yaşayan insanlarımız da emanettir. Orman köylümüzün yanında olursak onlarda bizim yanımızda olur. Doğaya uygun ormancılık anlayışıyla planlamamamızı yapıyor, küresel düşünüp yöresel uyguluyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığımızı ve Orman Genel Müdürlüğümüz, orman köylülerin kalkınmasının lokomotifi olduğu gibi silvikültür (orman yetiştirme) çalışmaları da ormancılığın lokomotifidir” dedi.