(Haber Merkezi) AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla Teşkilat Akademisi Eğitim Programı 20-21 Kasım tarihleri arasında 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 81 İlde devam eden Teşkilat Akademisi eğitimleri 20 – 21 Kasım tarihleri arasında Karabük’te 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.2 Gün sürecek olan, siyasetçi, akademisyen, şair, eğitimci ve yazarların konuk olacağı Teşkilat Akademisi eğitimlerine tüm AK Parti teşkilat mensupları katılacak.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Teşkilat Akademisi eğitimleri hakkında bilgilendirdiği açıklamada teşkilat mensuplarının her alanda yetkinlik sahibi olmaları açısından elzem olduğunu belirtti.Altınöz, “Birbirinden kıymetli katılımcıların sunumlarıyla Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, dava arkadaşlarımızın yalnızca seçim dönemlerinde değil, her daim hazır ve aktif olmalarına önemli katkı sağlayacaktır.” dedi.
Açıklamasına devam eden Altınöz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Sürekli Kendimizi Güncelliyoruz”
“20 yıl önce Genel Başkanımızın liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculukta önemli mesafeler kat ettik. Yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdik.
Karabük teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugün de heyecana ortak olmak, bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı etmek, 2023 seçimlerinde çok daha güçlü bir ses vermek ve 2053 ile 2071’e de çok daha emin adımlarla yürünecek zeminin hazırlanması için gece gündüz çaba içerisindeyiz. Cenab-ı Allah’ın izni ve aziz milletimizin büyük desteğiyle bu kutlu yürüyüşte yolumuza devam edeceğiz.”
20 Kasım Cumartesi günü 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Teşkilat Akademisi eğitimleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Sessiz Devrimler Çağı, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Teşkilatın El Kitabı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Reformcu AK Belediyecilik, sunucu ve şair Serdar Tuncer’in Motivasyon, yazar İdris Kardaş’ın Siyasal İletişim ve Yeni Medya, GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanıve Yazar İhsan Akdaş ve Eğitimci -Yazar Şaban Kızıldağ’ın Etkili İletişim sunumları ile devam edecek.
21 Kasım Pazar günü 100. Yıl Kültür Merkezinde devam edecek olan Teşkilat Akademisi eğitimlerinde, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Siyaset Bilimci ve Akademisyen Mehmet Şahin’in Savunma Sanayi, Teknoloji ve Ulaştırma, Şair ve Yazar Nurullah Genç’in AK Değerler sunumları ile Teşkilat Akademisi eğitimleri gerçekleştirilecek.
Teşkilat Akademisi eğitimlerinin, 2022 bahar ve 2022 güz dönemlerinde de tekrarlanacağı belirtildi.




karabuk koyu
•herkez eleştirilerini ardı ardına sıralıyor.doalr uçmuş,enflasyon azmış.alım gücü düşmüş .asgari üçretlinin alım güçü kalmamamış.emeklı maaşı erimiş .tamam haklısınız bu eleştiryi yapanalar düşünmüyormu ülkemiizn geldiği noktaya bakın.dunyaya bakın.2023 hedeflerine ulaşıldığında zaten herşey güzel olacak.ama bunu görmuyor insanlar acımasızca eleştıryorlar.ekonomı ynetımı başarısız diye bağırıyorlar..İyide ecevıt donemınde yazar kasalar yere atılıyordu şimdi uzaya uydu gönderiyoruz.ucağımızı tankımızı arbamızı yapıyoruz..ıtıbarımız artmış karabağda surıyede lıbyada bayrağımız dalganıyor.ABD ye karsı cıkan tek ulkeyız..teror korıdorunu yok ettık..guzel gunler yakındır..
enerji
•güzel günlerin yakın olduğu kesin az kaldı.
Emekli
•Haklısın bilader bi elimiz yağda bi elimiz balda sen hala dünya diyon ay diyon 20 yıldır düzeltemedinizde 20 yıla kadarmı düzelticeniz haram olsun verdiyimiz oylar 15 uçak zevki sefa 5-6 kayış oh keyifler yerinde mi