24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında önceki akşam açıklanan milletvekili adaylık listelerinin ardından Karabük AK Parti’de adeta bir şok yaşanırken, yapılan araştırmalara göre aynı derecede ki şokların başka Anadolu illerinde de yaşandığı belirtiliyor.
24 Haziran milletvekili genel seçimleri için Siyasi Partiler kendi milletvekili aday listelerini açıkladılar ve ortaya çıkan isimler bazında en çok şaşkınlık AK Parti bünyesinde yaşanıyor.
21 Mayıs 2018 tarihinde açıklanan milletvekili listelerinde ki isimler en çok AK Parti tabanında şaşkınlık yaşatırken,bu durumun müsebbibi olarak gösterilmeye çalışılan AK Parti İl başkanı Av.İsmail Altınöz ve yönetiminin haksız olarak üzerine gidildiği,oysa ki aynı liste şoklarını Anadolu’da ki birçok İlde daha yaşandığı haber veriliyor.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan konuya yakın kaynaklar,”24 Haziran seçimleri kapsamında özellikle AK Parti’ye büyük bir ilgi gösterilerek toplamda 33 tane milletvekili aday adayı ortaya çıkmıştı.Bu aday adayı listelerinden sonra isimlerin bazıları hakkında bu iş iyice ayağa düştü şeklinde yorumlar bile yapılmıştı.Daha sonra 21 Mayıs tarihinde açıklanan kesinleşmiş adaylık listesinde olması istenilen bazı isimlerin ise listede yer alamaması büyük şok etkisi yaşattı.Şimdi bu listeyi AK Parti İl başkanı ve yöneticileri yapmışta göndermiş gibi kendilerine haksızlık yapılıyor.Oysa ki yapılan araştırmalara göre Türkiye’nin birçok İlinde de durumlar aynı imiş.Bu durumda teşkilat yetkililerine haksızlık yapılıyor.Tabi ki böyle bir listenin ortaya çıkması parti tabanında rahatsızlık yaratır ancak bunun sorumlusu tamamen genel merkezdir.Yoksa bulunduğu yerlerde ki parti teşkilatları seçimden çok daha başarılı çıkacak listeler görmek isterler.Yani birkaç gündür yapılmaya çalışılan haksız eleştiriler havanda su dövmekten başka birşey değildir.Türkiye genelinde ki yaşanan liste krizini sadece teşkilatlara bağlamak haksızlıktır.Kimse yalandan delilik yaparak kendine prim çıkarmaya çalışmasın”açıklamasını yapıyorlar.


karabüklü
•ADAYLAR MEHMET ALİ ŞAHİN, MEHMET CEYLAN,BURHANETTİN UYSAL OLSAYDI DA BAŞKA KAFALARDAN BAŞKA SESLER ÇIKACAKTI, BELKİ MEHMET ALİ ŞAHİN BAŞKANIMIZ YENİ KURULACAK KABİNEDE BAKAN OLACAK, BELKİ BURHANETTİN HOCA KARABÜK E MEHMET CEYLAN SAFRANBOLU YA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN DÜŞÜNÜLÜYOR,KİMSE HUZURSUZLUK ÇIKARMASIN, İL BAŞKANI DA GAZA GELİP GENEL MERKEZE MEMNUNİYETSİZLİK OLDUĞUNU SÖYLEMESİN SONRA KENDİSİ GİDER ONA GÖRE.
bir bilen
•çıkabilecek en güzel adaylar hayırlı olur inşallah 2+1 veya 3 0olur inşallah.
Aklın yolu
•Olabilecek en vahim liste!