Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Akçaabat’ta eski düğün salonu spor merkezine dönüştürüldü

TRABZON (AA) – Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski belediye binasındaki düğün salonu, tadilattan geçirilerek çok hedefli spor merkezine dönüştürüldü.

Akçaabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan çok gayeli spor salonunun tüm sporseverlere hizmet verdiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Akçaabat Belediye Lideri Osman Nuri Ekim, kentin gereksinimi olan tam donanımlı, geniş kapasiteli ve işlevsel bir spor merkezi oluşturulduğunu tabir ederek, şunları kaydetti:

“Tam donanımlı, her bölüme, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan spor merkezimizin tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasıyla kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli spor hizmeti veriyoruz. Belediye olarak ömür uzunluğu spor ideolojisiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik edecek işler yapıyoruz.”

Çok gayeli spor salonunun imkanlarına değinen Ekim, “Burada uzman antrenörler tarafından step, aerobik, pİlates, karate, judo, jimnastik, eğitici-yaratıcı drama üzere birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor merkezimizde 2 büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik yer alıyor. Spor merkezimizin kimi yerlerinde çocuklara ve atletlere yönelik tırmanma duvarları oluşturacağız birtakım duvarlarında ise yaş kümelerine nazaran eğitsel oyunlar yer alacak.” sözünü kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin