Aksoy; “Ekiplerimiz Özverili Çalışmalar Yapıyorlar”

Aksoy; “Ekiplerimiz Özverili Çalışmalar Yapıyorlar”

Yayın: 12.08.2015 10:29
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışlalar tüm hızı ile devam ederken, Esentepe mahallesinde reglaj ve Cemal Caymaz mahallesindeki yol genişletme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden ve programlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Safranbolu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ile Asfalt şantiye Amirliği ekiplerinin gece gündüz demeden bir sonraki çalışmaya geçebilmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Ekiplerimiz gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Öncelikle arkadaşlarıma gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Safranbolu’muz da ihtiyaç duyulan her mahallemizde her sokağımızda asfalt çalışması yapacağız. Sezon başındaki programımıza aynen uymaya programın dışına çıkmamaya gayret gösteriyoruz. Amacımız asfalt sezonu tamamlanmadan ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde çalışmaları tamamlamak. İnşallah Safranbolu’muzu halkımız ile birlikte daha yaşanılır bir şehir yapma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” şeklinde açıklamaya yer verdi..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.