blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 11:09 tarihinde yayınlandı

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat grupları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 11:12 tarihinde yayınlandı

Karabük Belediyesi, şehir genelinde temizliği kesintisiz sürdürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü paklık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü takımları, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar birçok noktada ağır mesai yaparak cadde ve sokaklarda paklık faaliyetleri gerçekleştiriyor.
Ekipler çöp konteynerlerinin nizamlı olarak yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra, etraf kirliliği oluşturan moloz ve büyük hacimli atıklar da belirlenen noktalardan kısa sürede temizleniyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir paklığına büyük ehemmiyet verdiklerini belirterek, "Temizlik, yalnızca belediyecilik hizmeti değil; tıpkı vakitte kent kültürünün bir modülüdür. Daha sağlıklı, daha tertipli bir Karabük için tüm grup arkadaşlarımızla birlikte alandayız. Hemşehrilerimizin memnuniyeti ve kentimizin estetik görünümü için anlık müdahalelerde bulunuyor, her mahallede nizamlı kontroller gerçekleştiriyoruz. Biz Karabük’ü bugünün gereksinimleriyle değil, geleceğin vizyonuyla ele alıyoruz." sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.