Başkan Elif Köse, İzmir’de iktisat kongresine katıldı

Başkan Elif Köse, İzmir’de iktisat kongresine katıldı

Yayın: 20.03.2023 15:12
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu İkinci Yüzyılın İktisat kongresine katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen kongre Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkez’inde gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin de katıldığı kongreye bir çok Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı da katıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Bölgenin Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada “Türkiye’yi yeniden inşa etmek için İzmir deyiz ve bizlerde Cumhuriyet Kenti Safranbolu olarak buradayız. Millet İttifakının Genel Başkanları ve Belediye Başkanlarımız ile sendikalar, sivil toplum kuruluşlarının da temsilcileri bir arada. Çok önemli ve verimli bir toplantı. Ülkemiz için oldukça önemli bir kongre olduğunu düşünüyorum. Yeni bir hikâyeye ihtiyacımız var. Çok daha derin bir yoksulluk ve adaletsizlikle karşı karşıyayız. Sadece yardım politikalarıyla bu işi halledemeyiz. Dolayısıyla yalnızca ulus devleti katılımcı demokratik düzene göre değil, sosyal devlete, dayanışmayı, onurlu yaşam hakkını esas alan sosyal devleti kurmalıyız. Her bir bireyin kimliğine bakmaksızın 85 milyonun onurlu yaşam hakkını inşa edecek yeni bir söze, yeni bir vizyona ihtiyacı var. İşte burada Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ile birlikte diğer Genel Başkanlarımızın çizdiği yol haritası ile çok daha güzel bir Türkiye’yi görebiliyoruz. Toplantının ülkemizin geleceğine de ışık tutacağına inanıyorum. Böylesi önemli bir toplantıyı gerçekleştirdiği için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kısaca şunu söyleye bilirim BAŞLIYORUZ… “ Böyle bir program düzenleyen İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok faydalı bir kongre inşallah bu kongre aralıksız her sene devam eder” dedi

Başkan Elif Köse’nin İzmir’de İkinci Yüzyılın İktisat kongresine katılması nedeniyle Safranbolu Belediye Başkanlığına Sedat Tokmak vekalet ediyor(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sağanağın ardından dolu yağdı

Yayın: 30.04.2024 20:02
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede öğleden sonra başlayan sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. İnşaat malzemeleri satan bir esnaf, akıntıya kapılan eşyalarını toplamakta güçlük çekti.

Belediye ekipleri, akıntıyla gelerek rögarları tıkayan malzemeleri temizledi.

Bir süre sonra sağanağın, yerini doluya bıraktığı ilçede, yollarda ve tarlalarda yer yer beyaz örtü oluştu. Sürücüler, yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Meteoroloji yetkilileri, yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.