Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın Mali Kongresi’nde Karabük’e Özel Vurgu Yaptı

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın Mali Kongresi’nde Karabük’e Özel Vurgu Yaptı

Yayın: 02.12.2023 13:50 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş‘ın başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün mali kongresinde dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Çebi, konuşmasına Karabük’e özel vurgu yaparak başladı. (Berkay Doğan)

Haber videosu için Tıklayınız!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta Kitap Günleri Etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta, “Kitap Günleri Etkinliği” düzenlendi.

Valilik koordinesinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Koru Yayıncılık Şirketi Yönetim Kurulu Müdürü Köksal Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sinop'un eğitimli ve okumayı seven bir halk kitlesine sahip olduğunu söyledi.

Etkinlik kapsamında çeşitli yayınevleriyle birlikte binlerce kitabı okuyucularla buluşturduklarını belirten Altın, şöyle konuştu:

“Sinop Valiliği ve destek veren müdürlüklerin teşviki ile öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız etkinlik alanına gelerek her yaşa hitap eden kitaplarla buluşuyor. Öğrenciler ve vatandaşların kitap günlerine olan ilgisi oldukça fazla. Onun için Sinop'ta kitap etkinliğinin geleneksel hale gelmesi lazım. Bizim bu tür etkinliklerde ticari bir zihniyetimiz yok. Kitapları vatandaşlarımızın ayağına kadar getirip kitap okuma alışkanlığını toplumda her kesime kazandırmak istiyoruz. Bizim tüm gayretimiz bu yönde.”

Altın, etkinliğinin bir sonraki durağının ise Artvin olacağı kaydetti.