30 Ağustos 2015 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliliğe ayrılacak olan Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak ve Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Muratlı Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Erkan Çapar onuruna Vali Orhan Alimoğlu tarafından veda yemeği düzenlendi.
Safranbolu Zalifre Konakta düzenlenen yemeğe Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu ile birlikte Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak ve eşi Şeneser Tokmak, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ile il protokolüne mensup çok sayıda davetli ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Her ayrılığın hüzünlü bir tarafının olduğunu ifade eden Vali Orhan Alimoğlu “İnsanın alıştığı, sevdiği, dost olduğu insanlardan ayrılmanın zorluğu ve hüznü oluyor. Fakat tesellisi ve karı da var, tayin oldukça yeni yerlere gidip geldikçe yeni dostlar kazanıyoruz. Buda bizi biraz teselli ediyor, zenginleştiriyor desek de olur. Gittikçe, geldikçe Türkiye’nin her yerinde selam gönderecek, selam gelen dostlarımız oluyor. Asıl önemlisi ilk geldiğimizde nasıl olumsuz intibaımız olmuyor, temiz geliyoruz diyelim, giderken de böyle aynı intiba ile alnı açık, yüzü ak, gönlü huzurlu gidebildiğimiz zaman teselli olur. Samit Albay’ımızda birlikte çalıştığımız 1,5 yıllık süre içersinde gayet itimat, güven, huzur ve sevgi içersinde görev yaptık, ben kendilerine müteşekkirim. Jandarma’nın ikiz kardeşi polis’tir, ahenkli bir çalışma ortamımız oldu. Birbirimize itimat ederek, severek, sayarak bugünleri doldurduk. Bizim yakın akrabamızda adliyemizdir, onlarla da arkadaşlarımız ahenkli bir ortam içersinde çalışıyorlar. Devlet bir bütündür ama teşkilatların daha yakın çalıştığı kurumlar vardı. Ben bu süreyi huzurlu, verimli ve gönül huzuru ile geçirdiğimiz kanaatindeyim. Bizim kârlarımızın çoğu hanımlarındır, onlar sayesinde bu işler yürür. Şeneser Tokmak hanımefendi’ye de çok teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatlarının huzur ve sağlık içersinde geçmesini temini ediyorum. İrtibatı koparmayalım, selamı kesmeyelim insanlık selamdan ibaret. Erkan beyle de kısa süreli çalışmamız oldu, samimi, dikkatli ve gayretli çalışan bir arkadaşımızdı. Ülkemizin güzel bir ilçesine gidiyor, Allah onunda yolunu açık etsin. Genç bir arkadaşımız, daha önünde çok gezecek yerler vardır, ama bu tecrübeler çok işlerine yarar. Dostane bir ortam içersinde çalıştık ve çalışıyoruz. İnşallah böyle ahenk içersinde devam ederiz, dünyada kaldığımız sürece dostluğumuz devam eder. Ben tekrar her iki arkadaşımıza da hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum, inşallah iyi günlerde görüşürüz” dedi.
Vali Alimoğlu’nun konuşmasının ardından Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak ve Vali Yardımcısı Erkan Çapar birer teşekkür konuşması yaptı
GENEL
03 Şubat 2023GENEL
03 Şubat 2023GENEL
03 Şubat 2023EĞİTİM
03 Şubat 2023GENEL
03 Şubat 2023GENEL
03 Şubat 2023Galatasaray
21 +29 51Fenerbahçe
21 +28 45Başakşehir
21 +11 40Beşiktaş
20 +16 39Adana Demir
21 +18 38Trabzonspor
21 +6 38Kayserispor
21 +4 32Konyaspor
21 +2 27Gaziantep FK
21 +2 25Alanyaspor
21 -7 25Karagümrük
20 +1 23MKE Ankaragücü
20 -7 22Kasımpaşa
21 -13 22Sivasspor
21 -6 21Antalyaspor
20 -9 21Giresunspor
21 -18 21Hatayspor
20 -20 20İstanbulspor
21 -23 18Ümraniyespor
21 -14 14Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.