
Bolu’da sabahın erken saatlerinde Bolu Belediyesi’ne yönelik ‘ihaleye fesat karıştırma’ ve ‘zimmet’ iddialarıyla düzenlenen şafak operasyonunda, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı'nın da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. · Foto: İHA
Bolu Belediyesi'ne yönelik sabah saatlerinde düzenlenen şafak operasyonunda, aralarında bir belediye başkan yardımcısının da yer aldığı 4 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'zimmet' iddialarıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde düğmeye bastı. Belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenleyen ekipler, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile aynı müdürlükte görevli Samet Bilge ve Tural Ateş'i yakaladı.
Sağlık kontrollerinden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.



Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.



