Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
10 Ekim, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı

Çarşamba’da sanayisi sitesinde altyapı çalışmaları devam ediyor

SAMSUN (AA) - Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Sanayisi Sitesi girişinde asfalt yol çalışmalarını inceledi.

Doğan, Beylerce mevkisindeki çalışmaların ardından yaptığı açıklamada, sanayideki altyapı çalışmalarının ilk etabınının tamamlandığını üstyapı çalışmalarının ise sürdüğünü söyledi.

Altyapı çalışmalarıyla sanayinin artık su altında kalmayacağını ifade eden Doğan, "Sanayi sitemizin her yağmurda içi tamamıyla sel basan bir hali vardı. Oluşan sel ve taşkınlar sonucu gece yarılarına kadar esnaflarımızla beraber, vatandaşımızın zararının ortadan kaldırılmasıyla alakalı çalıştığımız zamanlar oldu. Şimdi bu sorunlarımız ortadan kalktı." ifedelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle geçen yıl altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Doğan, "Geniş yollarımız olduğu için Büyükşehir Belediyemizin imar yollarından olan bölgemizde, asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle halkımız, esnafımız, muhtarımız da bu çalışmalardan dolayı çok mutlu. Biz emeği geçen herkese, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz. Yapılan bu yol ile beraber büyük bir sorun ortadan kalkıyor. Sanayimizin ikinci etabının altyapı çalışmalarına da başlıyoruz. İnşallah Çarşamba Belediyemiz olarak da orayı beton yol ile kavuşturarak Çarşamba Sanayimizde görselliği daha üst seviyeye getireceğiz." diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 09:47 tarihinde yayınlandı

Gelenek yine bozulmadı: Acemi kasaplar hastaneye koştu

Düzce’de kurban kesmeye çalışırken yaralanan 27 kişi, sabah saatlerinden itibaren kentteki hastanelerin acil servislerine başvurdu.
Kent merkezi, ilçe, belde ve köylerde kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye ya da kısma yardımcı olmaya çalışan birtakım vatandaşlar, kesici aletlerle ya da hayvanların darbeleriyle yaralandı. Bilhassa el, ayak ve bacak bölgelerinden yaralanan şahıslar, sabah saatlerinden itibaren çeşitli hastanelere başvurdu. Acil servislerde müdahale edilen yaralılar, tedavilerinin akabinde taburcu edildi.
Kurban kesiti sırasında dananın kendisini sıkıştırdığını belirten bir vatandaş, "Kurban kesiti esnasında dana sıkıştırdı. Kolumun üzerinde deriyi sıyırdı. Rastgele bir düşünce yok" dedi.
Kendi hayvanlarını keserken yaralanan Ferhat Ergin ise, "Hayvanı keserken bıçağın burnu kaydı, bacağıma geldi. Hekimler kıymetli bir sorun olmadığını söyledi, dört dikiş attılar. Allah nasip ederse meskene gidince çalışmaya devam edeceğiz. Çok ağır iş yapamam ancak parçalama işini halledeceğim. Esasen hayvanlar bizim kendi hayvanlarımız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin