Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
01 Mart, 2020 18:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Çaylı, Belediyenin 58 nci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Yenice Belediyesi’nin 58 nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, bir mesaj yayınladı. Çaylı, 28 Şubat 1962 tarihinde kurulan ve 58 yaşını dolduran Yenice Belediyesi’nin ilçeye kazandırılan çoğu hizmetin gelmesine vesile olduğunu dile getirdi. Çaylı, açıklamasında şöyle dedi: “ 28 Şubat 1962 tarihinde kurulan Yenice Belediyesi, 58 yılı geride bıraktı. Bu dönemlerde ilçemize birçok kalıcı hizmet kazandırıldı. Bugün itibariyle de Yenice Belediyesi, Yenice’nin 180 çalışanı ile en çok istihdam sağlayan bir kurumudur. Yenice Belediyesi’nin kuruluşundan bugüne görev yapmış belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, işçi ve memurlarımızı şükran ile anıyor, ebediyete intikal etmişlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı, sıhhatli bir yaşam diliyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren belediyemizin kuruluş yıldönümlerinde bir diz etkinlikler yapma düşüncelerimiz bulunmaktadır. Bunu saygıdeğer kamuoyu ile paylaşır, bu duygularla sevgi, saygı, selam ve muhabbetlerimi sunarım."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Nadir görülen zehirli boynuzlu engerek yılanı Bolu’da görüntülendi

Bolu’nun beğenilen turizm merkezlerinden biri olan Yedigöller Ulusal Parkı yolunda, az görülen zehirli boynuzlu engerek yılanı görüntülendi.
Hafta sonu tatili için Yedigöller Ulusal Parkı’na giden Murat Kara, yol kenarında hareketsiz duran bir yılan fark etti. Yılanın Türkiye’de seçkin rastlanan ve zehirli cinsler ortasında yer alan boynuzlu engerek olduğunu gören Kara, yılanı görüntüledi. Yılana sopa ile yaklaşan Kara, yılanın sopaya saldırmasıyla panik yaşadı. Tehlikeli cinslerden biri olan yılanla karşılaşan vatandaş, yılanı rahatsız etmeden bölgeden uzaklaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.