Çaylı: Yenice,2023 Yılında doğalgaz kullanılmaya başlayacak

Çaylı: Yenice,2023 Yılında doğalgaz kullanılmaya başlayacak

Yayın: 17.08.2022 16:54
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki  Çaylı, KARGAZ İşletme Müdürü Cengiz Mancığolu ile ilçeye doğalgazın verilmesi ile ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan istişare toplantı sonucunda doğalgaz çalışmaları için fikir birliğine varıldı.

 

2023 yılında doğalgaz kullanılmaya başlayacak

Yenice Belediye Bakanı Zeki Çaylı, ilçede doğalgaz çalışmalarının başlayacağını belirterek “Yıllardır özlem çeken Yenice’mize 2023 yılında doğalgaz kısım kısım verilerek kullanılmaya başlanacaktır” dedi

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Çaylı, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, doğalgaz çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını müjdeledi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Yenice Belediye yönetimi olarak Yenice’ye yapılacak her türlü hizmetin önünü açma ve vatandaşa sunulması noktasına her zaman olduğu gibi üstün gayret ve çaba içerisinde olacağımızın bilinmesini isteriz.

Yenice’ye doğalgaz getirilmesi ile ilgili başta KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu olmak üzere belediyemiz Fen İşleri ile diğer birimlerimizin katılımıyla bugün bir toplantı gerçekleştirdik. Yapılan toplantıda dağıtım deposunun yerinin belirlenmesinden şehir içi dağıtım planlanmasına kadar istişareler edilerek, fikir birliği sağlandı. Önümüzdeki günlerde belediyemiz ve KARGAZ Şirketinin ekipleri ile kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Öncelikle çalışma Özal Mahallesine dağıtım deposunun yapılmasıyla başlayacak, akabinde ise dağıtım boruları döşenerek evlere doğalgaz verilmesi için çalışma yapılacak.

Yıllardır özlem çeken Yenice’mize 2023 yılında doğalgaz kısım kısım verilerek kullanılmaya başlanacaktır. Bizler belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi yine sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz” (Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İhsangazi’de gençlik merkezi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı.

İhsangazi Müftülüğü tarafından hazırlanan gençlik merkezinin açılışı öncesinde kermes düzenlendi.

Müftülükten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kur'an kursunda hafızlık okuyan 25 öğrencimizin yanı sıra yetişkin ve 4-6 yaş grubu olarak toplam 45 öğrencimiz var. Kursumuzun yararına kermes düzenledik. Yine müftülük binamızın üst katını Diyanet Gençlik Merkezi yaptık. Beş odası bulunan, içinde kütüphane, mutfak, çok amaçlı salon, eğitim sınıfı bulunan ilçe gençlerimizin faydalanabileceği bir alan oldu.”

Açılışa İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İl Müftüsü Bekir Derin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.