Cumhuriyet Halk Partisi Afyon milletvekili Av.Burcu Köksal, Kocaeli milletvekili Haydar Akar,Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel ve parti yöneticileri Karabük Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinlediler.
Karabük’te ki sivil toplum örgütlerini ziyaret etmek ve STK’ların sorunlarını dinlemek üzere Karabük’e gelen CHP milletvekilleri bu kapsamda Karabük Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.
CHP heyeti, Muhtarlar Derneği başkanı İbrahim Harmanbaşı ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu ziyaret toplantısında Muhtarların sorunlarını dinlediler.
Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette açılış konuşmasını yapan Karabük Muhtarlar Derneği başkanı İbrahim Harmanbaşı,özellikle muhtarların özlük hakları konusunda sıkıntıların devam ettiğini ifade ederek, “Öncelikle yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerinden muhtarlarımızın özlük hakları konusunda daha önce desteğini gördük.Şu anda muhtarlarımız sorunları devam ediyor ve biz muhalefet partisi olarak yine sizlerin desteğini bekliyoruz.Ayrıca Karabük’ün belli başlı sıkıntıları var.Özellikle göçmen vatandaşlarımız konusunda çok sıkıntılar çekiyoruz.Mahallerimize gönderilen göçmenler için zaman zaman çaresizlik içinde mücadele etmeye çalışıyoruz.Son günlerde yeni göçmen vatandaşlarımız geldi ancak biz bu kış şartlarında kendilerine gerekli yardımı yapamıyoruz”dedi.
Dernek başkanı İbrahim Harmanbaşı’nın konuşmasının ardından söz alan CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ise,“Ülke çok zor günlerden geçiyor.Şimdi yığınla biriken sorunların yanı sıra başkanlık konuşuluyor.Sizlere soruyorum her gün şehit haberleriyle yanan bu memlekette bu sorun başkanlığın gelmesiyle mi çözülecek.Ekonomi duvara dayandı.Memleket yangın yerine döndü.Dolar aldı başını gidiyor.Doğalgaz ve elektriğe en fazla zam gelen ülkelerin başında geliyoruz.İç ve dış borç korkunç derecede çoğaldı.Tüm bunlar başkanlık gelince mi bitecek.Onun için vatandaşlarımız bu başkanlık macerasını birkez daha düşünmeli.Bu ülke parlamenter sistemle yönetiliyor ve biz ancak parlamenter sistemimizi daha çok geliştirebiliriz.Bunun dışında bir sistem bu ülkeyi felakete götürür.Herkes aklını başına almalı.Cumhuriyet rejimi bizim en iyi yönetilme şeklimizdir” dedi.
Milletvekili Akar’ın konuşmasının ardından söz alan bazı muhtarlar ise,Türkiye’nin her İlinde eğitim araştırma hastanelerinin yanı sıra devlet hastanesi olduğunu ve Karabük’te de vatandaşların devlet hastanesi istediklerini ifade ederek, “Karabük’ün en önemli sorunlarının başında hastane sorunu var.Şimdi ek bina yapılacağı söyleniyor.Ancak bu da vatandaşlarımızın sorununu çözmeyecek.Arada fiyat faklılıkları var.Burası emekli kenti.İnsanlar karınlarını zor doyuruyor.Bu yüzden de İnsanlarımız sağlıklı hizmet alamıyorlar.Burada bulunan tüm muhtarlarımızdan mahalle halkının isteği bu yönde ve bu konuda sizden destek istiyoruz” ifadelerinde bulundular.
Diğer yandan, Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren MARZİNC sanayi tesisinden de şikayet eden muhtarlar,bu tesisin Karabük ve yöresine büyük zararlar verdiğini ve kurulduğundan itibaren hastalıkların bitmediğine ve bu tesisin her türlü zararlı bir tesis olduğuna dikkat çektiler.
Muhtarların sorunlarını dinledikten sonra konuşan CHP milletvekilleri ise, Karabük ziyaretimizde birçok kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdik.Genelde sorunlar aynı.Bizler sizlerin sorunlarını dinlemek çözüm üretmek üzere buraya geldik.Şimdi Dernek olarak sizlerden de bir rapor istiyoruz.Hiç birinizin kuşkusu olmasın ki sizin bu sorunlarınızı meclis gündemine getireceğiz.Çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.MARZİN konusunu ayrıca araştıracağız.Ancak bizimde sizden isteğimiz Cumhuriyet kenti ve Cumhuriyet Halk Partisinin kurduğu Karabük’te milletvekili vermeniz.Unutmayın ki muhalefet milletvekili olmayınca sorunlar çözülmüyor.Siz bize milletvekili verin biz iktidar olalım ve sorunlarını top yekun çözelim” şeklinde açıklamalara yer verdiler.


BRTV Tornistan
•BRTV televizyonu iktidar tarafından dışlandımı bilinmez ancak şu filyos temel atma törenine alınmaması birçok şeye açıklama getiriyor gibi….Her yiyecek ve içeçecek maddesinin sonu olduğu gibi BRTV’nin de son kullanma tarihini belirleyen iktidar partisi kendi televizyonunu kuracakmış….
BRTV yeni rota belirliyor…Karabük’e gelen 3 CHP milletvekillerine olan yakınlıkları ve akreditasyon konusunda yardım istemeleri ,bu konunun meclise taşınma talepleri oldu …CHP milletvekilleri o kadar da saf değil…9 Aralık cuma günü kendi televizyonunda CHP iktidara alternatif değil gibi laflar edeceksiniz sonrasında milletvekillerinden yardım isteyeceksiniz…..Televizyonculuğu filim setine çeviren bir Mehmet Çetinkaya……Kostümü bol,kılıktan kılığa………
CHP İKTİDARA YÜRÜYOR..
•CHP KARABÜK’E ADETA ÇIKARTMA YAPTI….3 MİLLETVEKİLİ İLE GEREK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE YAPTIĞI TOPLANTILARDA GEREKSE YAPTIĞI HALKIMIZ SORUYOR BİZ CEVAPLIYORUZ TOPLANTILARIYLA GÖZ DOLDURDU…….
ÜŞLEMİZİN ÇOK KÖTÜ YÖNETİLDİĞİ GERÇEĞİ YEDİDEN YETMİŞE HERKESİN ARTIK DİLLENDİRMEYE BAŞLADIĞI KONU HALİNE GELDİ…GÜN GEÇMİYORKİ ÜLKEDE ŞEHİT HABERLERİ GELMESİN,PATLAMALAR,BOMBALAR,EKONOMİK ÇÖKÜNTÜ,İŞSİZLİK,AÇLIK VE SEFALET DİZ BOYU….KARA GÖRÜNDÜ….EKONOMİK KRİZLE GELEN AKP İKTİDARI SON DEMLERİNİ YAŞIYOR….ÜLKEMİZİ BU SORUNLARDAN KURTARACAK EN GÜVENLİ LİMAN ,İKTİDARIN ALTERNATİF YİNE CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLDUĞU GÖRÜLÜYOR….CHP MİLLETVEKİLLERİ KENDİLERİ İÇİN İKTİDAR ALTERNATİFİ OLMAYAN CHP DİYEN YANDAŞ TELEVİZYONDA YAPTIKLARI KONUŞMALARLA NE KADAR DONANIMLI,BİR O KADAR DA BİRİKİMLİ OLDUKLARINI DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİLER….SİLAHLARIN SUSTUĞU BARIŞ VE KARDEŞLİK İKLİMİNİN HAKİM OLDUĞU BİR TÜRKİYE İÇİN CHP…….