Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Şubat, 2019 19:20 tarihinde yayınlandı
0

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığından Açıklama

Son günlerde; AKP Safranbolu Belediye Başkan adayı, Partimizin HDP ile ittifak yaptığını belirterek adayımız sayın Elif Köse’yi eleştirmeye çalışmaktadır.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile bir ittifakımız olmadığını defalarca açıkladı. Biz de Karabük’te Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi İyi Parti ile ittifak yaptık. Sandıklarda da tüm halkımızla ittifak yapacağız.

Safranbolu için söyleyecek sözü olmayanlar, neden kayyumla yönetildiğimizi anlatamayanlar, siyasi tartışma yaratmaya çalışıyorlar.

Belediye Meclisini neden yaklaşık 2 yıldır çalıştırmadıklarını Safranbolu halkına anlatsınlar.
Biz CHP Safranbolu ilçe örgütü olarak 31 Mart 2019 yerel seçimleri kampanyasında siyasi polemiğe girmek istemiyoruz. Çünkü bu tür polemiklerin Safranbolu’ya bir faydasının olmayacağını biliyoruz

Bizler, Dünya miras kentimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, kayyumla yönetilmeyi hak etmediğimizi halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Projelerimizi ve çözüm önerilerimizi her platformda anlatacağız. Çarenin Sosyal Demokrat Belediyecilikte olduğuna inanıyoruz ve onun için “DERMAN BELEDİYECİLİĞİ” diyoruz.

Adayımız Mimar Elif KÖSE, genç ve dinamik ekibimizle seçim çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Biz bu seçim kampanyasını seviyeli bir şekilde, kırmadan dökmeden yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz. Bir daha belirtiyoruz bundan sonra hiçbir siyasi polemiğe girmeyeceğiz.

Bizim sevdamız Safranbolu, bizim sevdamız Demokrasi, Bizim sevdamız Halka Hizmet Halkla beraber. 28 Şubat 2019 Perşembe günü saat 19.00 da Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde Aday ve Proje tanıtım toplantımız vardır. Tüm halkımız davetlidir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ülkemize ve Safranbolu’muza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bizi sosyal medyadan takip edin