DS Automobiles’ten takas desteği imkanı

DS Automobiles’ten takas desteği imkanı

Yayın: 07.04.2024 13:14
Paylaş:
A+ A-

DS Automobiles, nisan ayına özel satın alma teklifleri sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, DS Automobiles’in nisan ayı teklifleri kapsamında, premium SUV modelleri “DS 7 OPERA BlueHDi” ve şarj edilebilir hibrit “DS 7 OPERA E-TENSE 225”, “DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 300” ile “DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360” versiyonları takas desteği avantajıyla satışa sunuluyor.

Şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip “DS 9 E-TENSE” de takas desteği sunulan modeller arasında yer alıyor.

DS 7’de tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen iki farklı güç seçeneği sunuluyor. DS 7, 130 HP’lik BlueHDi (Dizel) ve 300 HP’lik E-TENSE 4×4 (Şarj edilebilir hibrit) güç üniteleriyle satışa sunuluyor.

DS 9 OPERA E-TENSE 250 modelinde ise DS 9’un güncellenen donanımları kapsamında yeniden tasarlanan gösterge panelinin yanı sıra yenilenen multimedya sistemi “DS IRIS SYSTEM” de bulunuyor.

Modelde, 81 kW’lık (110 beygir gücü) elektrikli güç ünitesine eşlik eden 200 beygir gücünde, 4 silindirli PureTech motor yer alıyor. Araç, 15,6 kWsa batarya ile WLTP şehir içi döngüsüne göre 85 kilometreye kadar veya WLTP birleşik döngüye göre 75 kilometreye kadar tam elektrikli sürüş imkanı sunuyor. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gedikoğlu ”1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun”

Yayın: 01.05.2024 14:24
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Gedikoğlu mesajında “Birliğin, beraberliğin emekle anlam kazandığı bu günde, başta Emeğin Başkenti Karabükümüzde helal lokmasını alın teriyle kazanan işçi kardeşlerimiz olmak üzere ülkemizin kalkınmasına alın teriyle katkı sunan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyorum.” dedi.