blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2025 15:42 tarihinde yayınlandı

Düğün konvoyunda damada hamur yoğurttular

Bolu’da düğün konvoyunda damadın arkadaşları, yolu yer sofrasıyla kesip damada hamur yoğurttu, akabinde oklavayla hamur açtırdı.
Merkeze bağlı Yaka köyünden gelin alındıktan sonra dönüş yoluna geçen düğün konvoyu, köy çıkışında sürpriz bir biçimde durduruldu. Damat Recep Vural’ın arkadaşları, klâsik cümbüşleri yaşatmak gayesiyle yolu yer sofrası kurarak kesti. Yere serilen sofranın başına oturtulan damat, evvel hamur yoğurdu, akabinde eline verilen oklavayla hamur açtı. Hazırlanan hamurlar, taşınabilir tüpte kızartılarak konvoydakilere ikram edildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Konvoy, kent merkezine yanlışsız yoluna devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2025 15:53 tarihinde yayınlandı

Çeşmede serinleyen ayı kamerada

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde çeşmenin yalağında serinleyen ayı, vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sıcaktan bunalan bozayı evvel çeşmeden su içti sonra yalaktaki suya girerek serinledi. Bir mühlet suyun içinde oturarak serinlemeye çalışan bozayı, daha sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu. O anlar ise yoldan geçen bir vatandaş tarafından görüntülendi. İmgelerde ayının su içtiği ve daha sonra yalaktaki suyla serinlediği görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.