Eflanililerden Milletvekili Uysal’a Çıkartma

Eflanililerden Milletvekili Uysal’a Çıkartma

Yayın: 14.01.2016 10:10
Paylaş:
A+ A-

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Eflani İlçe Başkanı M. Ersin Cebeci ve Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Eflani Köy ve İlçe Dernek Başkanlarından oluşan 32 kişilik heyet Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eflani heyetinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Karabük Milletvekili AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Ziyadesi ile mutlu oldum. Onur duydum gurur duydum. Öncelikle 1 Kasım seçimlerinde verdiğiniz destekten ve özverili çalışmalarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarını sunuyorum. 1 Kasım’da ibadet aşkıyla çalışmamızı gerçekleştirdik ve seçim sonuçları Eflani’de Karabük’te ve ülke genelinde güçlü bir AK Parti ile sonuçlandı. Sizlere ülkemize hizmet için buradayız. Elimizi gövdemizi taşın altına koyacağız ve kentimize ülkemize hizmet edeceğiz. Eskipazar’daki Metal Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi proje ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Karabük ve çevresinin çehresini değiştirecek diğer önemli bir proje olan Filyos Liman Projesi’nde de mutlu sona yaklaşıldı. Ve tüm bunları Havaalanı ile de taçlandırdık mıydı İnşallah Karabük ve bölgemizin konumu çok daha farklı olacak. Birlikte başardık birlikte başarmaya devam edeceğiz. Eflani ve Karabük için yapılması gereken her şey yapılacaktır. Tekrar hoş geldiniz” dedi.

AK Parti Eflani İlçe Başkanı M. Ersin Cebeci : “Bizleri sıcak karşılamanızdan ve ilginizden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Karabük’e büyük hizmetleri bulunan size ziyarette bulunduk. Eflani’mize büyük katkılarınızın olacağı güzel hizmetler verme noktasında da büyük desteğiniz olacaktır. Üniversitenin bir kolu olan MYO ‘nu açtık. Bu yıl öğrencilerimiz başladı. Biz öğrencilerimizden öğrencilerimizde bizden memnunlar. İnşallah Sayın Vekilimizin katkıları ile Eflani ilçemiz daha da gelişecek, güzel hizmetler alacak. Teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul: “İstanbul ve Karabük’ten Dernek Başkanları, Eflani İlçe Teşkilatı ve belediye meclisi üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sizlerin desteği ve katkıları ile Karabük göç veren bir il iken bugün göç alan bir yer konumuna geldi. Hayatı pedal çevirmeye benzetiyorum. Karabük halkının sizden beklentileri yüksek. Eflani ilçemizin özellikle Tarım ve Hayvancılık sektöründe beklentileri var. Eflani, Ovacık ve Eskipazar tarıma elverişli ilçelerimiz ama tarım teşvikinde yokuz. Bölgesel bazda tarımsal teşvik ve yatırım teşvik almak istiyoruz. Tarım konusunda ilçemizin hareketlenmesini istiyoruz. Halkımız bu alanlara yönelirse Eflani’miz de göç veren konumdan göç alan konuma geçecektir. Ben İnanıyorum ki Rektörlüğünüz döneminde Karabük ve ilçelerine büyük katkılarınız oldu ve çehresini değiştirdiniz. Vekilliğiniz döneminde de daha büyük çalışmalar imza atacaksınız. Tekrardan yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından heyetin istek, talep ve düşüncelerini dinleyen Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal gezi programının ardından konuklarını tek tek uğurladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Of’ta muhtarlar toplantıda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçe sahilindeki bir işletmede organize edilen toplantıya, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Demirer, göreve seçilen muhtarları tebrik ederek

Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise muhtarlarla beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.