Gözler AK Parti Karabük İl Başkanına çevrildi

Gözler AK Parti Karabük İl Başkanına çevrildi

Yayın: 29.07.2022 11:02
Paylaş:
A+ A-

Önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için siyasi partilerde hazırlık çalışmaları devam ederken AK Parti’deki İl Başkanlığı görevinden istifa eden ilk isim Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun oldu.

3 dönemdir Zonguldak’ta İl Başkanlığı görevini yürüten Tosun istifa ettiğini, “2023 seçim starının verilmesi münasebeti ve Genel Merkezimiz tensipleri ile birlikte yeni bir vazife sebebi içim AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevimi devrediyorum” sözleri ile duyurdu.

GÖZLER ALTINÖZ’DE

Seçim startının verilmesiyle birlikte milletvekili adaylığı için AK Parti’de gerçekleşen ilk İl Başkanı istifasının ardından gözler Karabük İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz’e çevrildi.

AK Parti kulislerinde sıklıkla dile getirilen Altınöz’ün milletvekili adaylığı için, “İsmail Başkan kuruluşundan bu yana partinin içinde ve görevini başarıyla yürütüyor. Merkez İlçe Başkanlığından sonra 2 dönemdir de İl Başkanlığı yapıyor. Artık vakit geldi. Kendisinin yeni dönemde AK Parti Karabük Milletvekili sıfatıyla memleketine hizmet etmek için harekete geçeceğine inanıyoruz” şeklinde değerlendirmeler yapılıyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz milletvekili adaylığı için görevinden ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İhsangazi’de gençlik merkezi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı.

İhsangazi Müftülüğü tarafından hazırlanan gençlik merkezinin açılışı öncesinde kermes düzenlendi.

Müftülükten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kur'an kursunda hafızlık okuyan 25 öğrencimizin yanı sıra yetişkin ve 4-6 yaş grubu olarak toplam 45 öğrencimiz var. Kursumuzun yararına kermes düzenledik. Yine müftülük binamızın üst katını Diyanet Gençlik Merkezi yaptık. Beş odası bulunan, içinde kütüphane, mutfak, çok amaçlı salon, eğitim sınıfı bulunan ilçe gençlerimizin faydalanabileceği bir alan oldu.”

Açılışa İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İl Müftüsü Bekir Derin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.