Hakan Peker Karabük’te konser verdi

Hakan Peker Karabük’te konser verdi

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 02.10.2023 00:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Müzikçi Hakan Peker, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde halk konseri verdi.

Misak-ı Ulusal Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen konserde, hayranları Peker'in müziklerine eşlik etti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan sanatçı, aktifliğe katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

“Bir Efsane”, “Karam”, “Köylü Güzel”, “Ateşini Yolla Bana”, “İlla Ki” ve “Kelimeler Yetmez” olmak üzere, birçok müziğini hayranlarıyla seslendiren Peker, konsere gelenlere teşekkür etti.

Öte yandan konserde Hakan Peker'in ağabeyi Zafer Peker de sahne aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlık Bakanı Koca: MHRS’de Onaylı Randevu Dönemi Başlıyor

Yayın: 11.05.2024 13:06
Paylaş:
A+ A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’de başlayacak olan “Onaylı Randevu Sistemi”nin pazartesi günü hayata geçeceğini duyurdu

Koca, yeni sistemle ilgili olarak yaptığı açıklamada, randevulu muayeneye yönelişin bazı uygulama zorlukları getirdiğini belirterek, geçen yıl 23 milyon kişinin aldığı randevulardan en az birine gelmediğini ve bu durumun randevu kapasitesinin yüzde 30’unun kullanılamamasına neden olduğunu ifade etti. Onaylı Randevu Sistemi’nin amacının, hastaların randevularını daha verimli bir şekilde kullanmalarını sağlamak olduğunu belirten Koca, sistemin 13 Mayıs pazartesi günü başlayacağını ve 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastalarının bu yeni düzenlemeye istisna olduğunu ifade etti.

Koca ayrıca, yeni sistemle birlikte hastanelerin ve hekimlerin zamanlarını daha verimli kullanabileceklerini ve hastaların gelemeyecekleri randevuları iptal ederek boş kalan randevu zamanlarını diğer hastalara sunabileceklerini dile getirdi.