Her Telden (14 Aralık 2021)

Her Telden (14 Aralık 2021)

Yayın: 13.12.2021 21:46 |Güncelleme: 14.12.2021 07:56
Paylaş:
A+ A-

BİR KISIM KARABÜK SAKİNİ YAKINIRDI “KARABÜK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRMESİN..” DERDİ,MEĞER MÜŞTERİ GÖREN..!!
Bir kısım KARABÜK SAKİNİ,yorum yazarak yakınır ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRMEYİN diye eleştiriler getirirdi buna çok kez tanık olmuşuzdur.
Aaaa..! bir de bakıldı ki KARABÜK ÜNİVERSİTESİ DE kendi Öğrencisini MÜŞTERİ GİBİ GÖRMÜŞ ve açtığı YAZ OKULUNDAN 4 milyon lira KAZANÇ ELDE ETMİŞ..!!
Bu gerçeğİ Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT söyledi.
“DEVLET BİZE PARA VERMİYOR,BİZ DE ÖĞRENCİDEN KAZANIYORUZ..” dedi Sayın Rektör ve YAZ OKULU açarak bu parayı kazandıklarından söz etti..
Birçok Karabük sakini ÖĞRENCİYİ MÜŞTERİ GÖRMEYİN..” der.
İyi de ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN esas müşterisi olduğu yer KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü baksanıza,YAZ OKULU’NDAN 4 milyon lira kazanmış Rektörlük..
Harcamalar için ise BAZI KONULARIN HESABI OLMAZ deniliyor.
Hep yazıyoruz ya,AK Parti’nin YUMUŞAK KARNI,ÜNİVERSİTE diye..
Hem KARABÜK’ÜN,hem AK PARTİ’NİN yumuşak karnı mı/değil mi..?
GÖRÜYORSUNUZ İŞTE..!!

AÇTIĞI “YAZ OKULU İLE..” ÖĞRENCİSİ ÜZERİNDEN 4 MİLYON LİRA KAZANAN BİR ÜNİVERSİTE,GELECEK ÖĞRENCİ ve AİLELERİNE NE MESAJ…
Açtığı YAZ OKULU ile ÖĞRENCİLERİNDEN 4 milyon lira kazandığını ifade eden BİR REKTÖR ve O REKTÖRÜN sevk ve idare ettiği BİR ÜNİVERSİTE gelecek ÜNİVERSİTE SINAVLARINDAN sonra,O ÜNİVERSİTEYİ tercih etmeyi düşünün ÖĞRENCİ ADAYLARINA ve O ADAYLARIN AİLELERİNE ne mesaj verir..?
LÜTFEN BUNU BİR DÜŞÜNÜN,NE MESAJ VERİR..?
O Öğrenci veya Öğrenci Ailesi “BU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRÜYOR..” diye düşünmez mi,”ÖĞRENCİ ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İÇİN YAZ OKULU AÇIYOR,ORAYA DAHA FAZLA ÖĞRENCİ GİTMESİ İÇİN, OLMADIK İŞLERE TEVESSÜL EDİLMEYECEĞİNİN GARANTİSİ NE..?” demez mi.?
KARABÜK ÜNİVERSİTE tüm güzelliklerini kaybediyor galiba..!!
Olmadık,olmayacak işlerle ÜLKE GÜNDEMİNE geliyor..!!
Rahmetli BURHANETTİN HOCA,ne emekler verdi,ne büyük bir heyecan ve atılım kazandırdı ve ALLAH AŞKINA ŞU GELİNEN NOKTAYA BİR BAKIN lütfen bir bakın..
Kaybeden KARABÜK ve AK PARTİ oluyor ne yazık ki..!!

PROF.DR.Rahmetli BURHANETTİN UYSAL,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÜZERİNDEN “KARABÜK HEDEFLERİNE..” MÜŞTERİ GÖRÜLEN ÖĞRENCİLERE.!
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN Kurucu Rektörü,Rahmetli Prof.Dr.BURHANETTİN UYSAL’IN ne büyük hedefleri,hayalleri vardı değil mi,KARABÜK’Ü uçuracak hedef ve hayalleri vardı Rahmetli BURHANETTİN HOCA’NIN.
KARABÜK ÜZERİNE,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ kanalı ile ne büyük hedefler koyuyordu ortaya,ne hayalleri vardı Yarabbi,örneğin SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU,o Okul kanalı ile UÇUŞ EĞİTİM PİSTİ,hemen ardında HAVAALANI,AYYILDIZLI STADYUMU,5 Yıldızlı Otel ayarında 3 KULE ÖĞRENCİ YURDU…
Bunların ardında DÜNYA ÜNİVERSİTELER ARASI OLİMPİYAT OYUNLARININ düzenlenmesi,Rahmetli BURHANETTİN HOCA bu hedeflere giden bir Rektördü..
Şimdi bakıyoruz YAZ OKULU ve ÖĞRENCİLERDEN 4 milyon kazanç..!!
MÜŞTERİ GİBİ GÖRÜLEN ÖĞRENCİLER..!!
Bol/bol AFKİRA KÖKENLİ Öğrenciler..!!
Karabük ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ nereden/nereye geldi Yarabbi,ayrıca da,bu zihniyet,bu irade ile nerelere gidecek,nerelere evrilecek KARABÜK ÜNİVERSİTESİ..!!
Dikkat edin ;GELEN ZİYARETÇİLERE BİR BAKIN..
Literatür de yer almış,makale sayısı üst düzey TEK ZİYARETÇİ var mı..?
Karabük ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ kan mı kaybediyor nedir..?

ESNAF ve SANATKAR ODASI İÇİN KULİSLER YAPILIRKEN,BİR DE,GÖZ UCU İLE,GELECEĞİN ESNAF ve SANATKAR ODALARI BİRLİĞİNE DİKKAT…!!
Karabük ve İlçeler de,hemen her ODA BAŞKAN Adayı,seçimi için kulis yaparken,GÖZÜNÜN UCU ile de,gelecekte yapılacak ESNAF ve SANATKAR ODALARI BİRLİK Seçimi izliyor sanki.
Bir ODA BAŞKAN Adayı “EVET BEN BU ODA BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM.SEÇİLİRSEM BİRLİK SEÇİMLERİNDE KİMİNLE YOLA DEVAM EDERİM,KİMİ DESTEKLERİM veya KİMİN DESTEĞİNİ ALIRIM..” gibi bir dikkatin bir kulisin içerisinde gibi görünüyor..
BİRLİK SEÇİMLERİ DE ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..
Oradan yola çıktığınız da KEFALET KOOPETİFİ olayı da çok/çok önem kazanıyor elbet ve KULİSLER BİRAZ DA BU YÖNE DOĞRU EVRİLİYOR sanki, Adaylar,hem kendisi için OY İSTERKEN,hem de BİRLİK SEÇİMLERİNDE beraber hareket edeceği isimlere de oy istiyorlar..
ESNAF ve SANATKARLAR bu aralar hayli hareketli günler geçiriyorlar..
Bir yandan PİYASALARIN DURUMU,her an değişen etiketler..
Öte yandan SEÇİMLERİN heyecanı ve hareketi var..

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ ve ESNAF/SANATKAR ODASI ÜYESİ BİR MUHTAR ile BİR ESNAF KARDEŞ “KEFALET KOOPERATİFİ ASLINDA AVANTAJ DEĞİL”
Geçtiğimiz cumartesi günü,güneş vardı ve güneşe bağrımızı verdik sohbet ediyoruz,çok Sevdiğimiz,önemsediğimiz bir MUHTAR Kardeş bize ODA SEÇİMLERİNİ sordu,yarışın çok hızlandığından söz etti.
Değerlendirme yaparken “KEFALET KOOPERATİFİ NURETTİN TÜMEN İÇİN ŞANS OLABİLİR..” gibi bir görüşe,O Muhtar ve yanımızda ki bir ESNAF müthiş itiraz ettiler ve tam tersini “NURETTİN TÜMEN’İN EN BÜYÜK DEZAVANTAJI O KOOPERATİF OLACAKTIR..” falan dediler..
Sonra da “KREDİ ALABİLEN,ATIYORUZ 100 KİŞİ,ALAMAYANLAR İSE YÜZLERCE..” diyerek,istenen kefillerden,teminatlardan söz ettiler ve MUHTAR Kardeş bunların hiç istenmediği ve kredi alanlardan söz etti.
Biz bunları bilmediğimizi söyledik ve BEYANA İTİBAR ETMEK gerek dedik.
O Muhtar Kardeş ve Esnaf kardeş kredi alamamışlar anlayacağınız..
ODA SEÇİMLERİ ÇOK CİDDİ BİR HEYECANLANMAYA DOĞRU GİDİYOR..!!

KARABÜK ve SAFRANBOLU TİCARET/SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ 2022 YILININ NİSAN AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK ve HAZIRLIKLARA GİRİŞENLER.
Karabük Genelinde,KARABÜK ve SAFRANBOLU Ticaret ve Sanayi Odaları VAR,İlçelerde ki TÜCCARLAR bu İki Odaya kayıtlı Üye oluyorlar,diğer İlçelerimiz de yok.
TİCARET ve SANAYİ ODA SEÇİMLERİ 2022 NİSAN ayında..
Hem KARABÜK için,hem de SAFRANBOLU için hazırlanan isimlerden söz ediliyor,KENDİ MESLEK GRUBUNUN Organize etmeye gayret edenlerden söz ediliyor..
KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI hayli faal.
SAFRANBOLU TSO aynı aktiviteyi gösteriyor demek hayli güç ve LAVANTA KOKULU SAFRAN Projesine ortak olmanın dışında herhangi bir aktivitesi duyulmadı Odanın.
Aslında EFLANİ BESİCİLİK HAYVANCILIK ORGANİZA SANAYİ BÖLGESİ için bir girişim başlatabilselerdi,müthiş bir işe imza atmış,hem ÜLKE hem BÖLGE açısından çok önemli bir gelişmeye başlamış olurlardı..
MÜTEŞEBBİS KURULLARDA GÖREV ALANLAR OLURDU..
Bunu bile gerçekleştiremediler..!!
TİCARET ve SANAYİ ODALARI seçim düzlemine giriyorlar..
MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ için hazırlıklara başlayanlar var gibi.
Bize bile OY VERİR MİSİN diyenler oldu..

PROFESYONEL FUTBOL KULÜPLERİ İÇİN BİR YASA HAZIRLIĞINDAN SÖZ EDİLİYOR ve KULÜPLERİN “RESMİ BORÇLARI..” SIFIRLANIYOR MU..?
Profesyonel Futbol Kulüpleri için bir yasa hazırlığından söz ediliyor ve bu yasa uyarınca bugün ki RESMİ BORÇLAR sıfırlanıyor,Kulüplerin üzerine kalıyor,gelecek borçlar ise Başkanlara kalıyor..
ŞU AN NET BİR BİLGİ YOK..
Biliyorsunuz KARDEMİR KARABÜKSPOR,Dönemin Başkanı HİKMET FERİDUN TANKUT zamanın da BATTI/BATIRILDI ve 190 milyon lira borç ile HİKMET FERİDUN TANKUT,Kongreye bile gelemedi,İBRA EDİLMEDİ,olay şu an MAHKEME DE..
5 MART 2022 GÜNÜ MAHKEME VAR TEKRAR..
190 MİLYON LİRA BORÇ şu an için küçük gibi görünüyor,O GÜN yaşanan DÖVİZ KURU üzerinden 60 MİLYON DOLAR tutarında bir BORÇ ile ve KONGREYE BİLE GELEMEDEN GİTTİ HİKMET FERİDUN TANKUT.
Tutulan uyduruk SAFR MAKBUZLARINDAN,FUTBOLCULARA verilen ÇEKLERİ TAHSİL EDEN MENAJERLERDEN,YURT DIŞINDA Kİ MENAJERLERE verilen ÇEKLERİ,YURT İÇİNDE BAŞKALARININ TAHSİL ETMESİNDEN tutun da,AİLEYE HARCANAN PARALARA kadar neler/neler konuşuluyor yarabbi.
ŞİMDİ FUTBOL KULÜPLERİNE YENİ BİR DÜZEN GETİRİLİYOR..
Ancak ;HESABI GÖRÜLMEMİŞ İŞLERİN MUTLAKA HESABI GÖRÜLECEK ve KARDEMİR KARABÜKSPOR Mahkemesi merakla,heyecanla bekleniyor ,olayın tam bu noktasında “KULLANILDIM/KULLANILDIK DEDİĞİ İDDİA EDİLEN KİŞİLERİ DE GÖZ ARDI ETMEMEK GEREK..” elbet.
“KİM/KİMİ KULLANMIŞ,KİM HARAM YEMEYİ ŞİAR EDİNMİŞ..”
Bütün bunlara giden bir yol aralanabilir herhalde..!!
Bekleyelim bakalım biraz daha..

AKARYAKITA GELEN “ACITICI ve ÇOK BÜYÜK ZAMLAR,TAŞIMA SEKTÖRÜNÜN TAMAMINI..”YER ile YEKSAN ETTİ,YOLCULAR,ARAÇ SAHİPLERİ..!!
Akaryakıt fiyatlarına gelen ACITICI ve ÇOK BÜYÜK ZAMLAR her yanı berbat etti/ediyor ARAÇ SAHİPLERİ dertli,YOLCULAR dertli,YÜK TAŞIT kesim dertli,BELEDİYELER dertli.
DERTLİ OLMAYAN KİMSE YOK.
Örneğin KARABÜK ÖZELİNDE bazı TOPLU TAŞIMA ARACI Sahipleri zarar ediyoruz gerekçesi ile araçlarını takoza çektiler,çalışmıyorlar ve Belediye bizden hat parası bari almayarak küçük çaplı destek olsun diyorlar..
OTOBÜS SAHİPLERİ DERTLİ,YOCULAR İSE KAN AĞLIYORLAR..
Olayın tam bu noktasında KİMSE AKARYAKIT ZAMMINI yapanları görmüyor,OTOBÜS SAHİPLERİNE NEDİR BU ZAM diyor ve onlara kafa tutuyor ,çok enteresan gelişmeler yaşanıyor..
AKARYAKITA BÜYÜK ZAMLAR GELDİ/GELİYOR..
Bu zamlar hayatın her alanını etkiliyor elbet..

KARABÜK’ÜN ÖNDE GELEN,BİRÇOK TÜCCARI/TACİRİ/İŞ İNSANI,CUMA NAMAZLARINI “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ CAMİ’NDE KILIYOR..” VEEEE
Geçtiğimiz günlerde birkaç dost ile sohbet ediyorduk,orada bulunan bir kardeş “KARABÜK’ÜN ÖNDE GELEN BİRÇOK TÜCCARI,TACİRİ,İŞ İNSANI CUMA NAMAZI İÇİN ÜNİVERSİTE CAMİSİNİ TERCİH EDİYOR..” dedi..
Nedenini sorduk..
TERTEMİZ BİR CAMİ,FERAH,GENİŞ ve GENÇLERLE BİRLİKTE OLMAK İNSANIN İÇİNİ ISITIYOR..” falan dedi,özellikle CUMA NAMAZLARI için ÜNİVERSİTE CAMİ’SİNİ TERCİH EDENLERİN sayısı hemen her hafta artıyormuş.
İYİ DE,KARABÜK’E HAYLİ UZAK falan diyenler oldu..
Bunu söyleyenler HENÜZ HİÇBİR İLERLEME OLMAYAN SELÇUKLU MİMARİSİ İLE YAPILACAK OLAN CAMİ İÇİN BİLE ŞEHİRDEN UZAKTA gibi yorum getiriyorlar falan dedi.
ÜNİVERSİTE CAMİSİ,Karabük tüccarı,taciri,iş insanı için CUMA NAMAZLARINDA birinci tercih oluyormuş iyi mi ve gerekçe olarak da,TEMİZLİK ,GENİŞLİK FERAHLIK,GENÇLERLE BİRLİKTE OLMAK gibi yaklaşımlar getirdi..
BAŞKA BİR GEREKÇESİ YOKMUŞ ANLAYACAĞINIZ..!!

15 kişi görüş bildirdi

  1. Eski valilik

    Ahmet hiç dikkatinizi çektimi son zamanlarda eski valilik binasının olduğu yer yani yeni çelik cami yeri bildiğiniz otopark gibi heryer araçla dolu bayadır dikkatimi çekiyordu aslında bu araçların kalabalığı birde oradan geçerken şöyle bir durum çekiyor büyük bir reklam panosu var ve sayın rafet verğilinin karabük’e söz verdiği çelik cami için iban yazıyor aklıma şöyle bişey geldi maden vatandaş oraya araçlarını koyuyor belli ücretler ödeyerek ödeyerek camiye yardımcı olmuş olsunlar hem kaç dönemdir yapımı gerçekleşemeyen çelik cami yapı biraz hızlanır belki hem böylelikle sayın rafet beyin vermiş olduğu sözde yerine gelmiş olur belki…

  2. ÇAKIR

    ŞİMDİ BURADAN SORMAK GEREKİR ŞU EKONOMİK KRİZ GÜNLERİNDE İŞSİZLİĞİN VE HAYAT PAHALILIĞININ TAVAN YAPTIĞI ŞU ORTAMDA, KARABÜKÜN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ CAMİ YAPIMI MI? YAZIK GERÇEKTEN YAZIK HER ŞEY BİTTİ TÜM HİZMETLER KARABÜKLÜLERİN BU ŞEHİRDE RAHAT BİR YAŞAM SÜRMELERİ İÇİN YAPILDI DA İŞ CAMİYE Mİ KALDI. ÖZELLİKLE DE SAĞLIK ALANINDA KARABÜKÜN GERİYE GİTTİĞİ GÖRÜLECEKTİR. .ESKİDEN KARABÜKTE ÜÇ TANE HASTANE VARDI ŞİMDİ BİRE DÜŞTÜ.VATANDAŞLAR MHRS DEN MUAYENE OLMAK İÇİN DOKTORLARA RANDEVU ALAMIYORLAR.İLİMİZİ BARTINLA KARŞILAŞTIRDIĞIMIZ DA BARTIN İLİNİN BİZE FARK ATTIĞI GÖRÜLECEKTİR.BARTIN DA 400 YATAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATI BİTMEK ÜZERE,KARABÜKTE İSE 5000 EVLERDE YIKILAN DOĞUM HASTANESİNİN YERİNE YAPILACAK OLAN 70 YATAKLI HASTANENİN İNŞAATI DAHA BAŞLAYAMADI BİLE.HER ŞEY BİR YANA SAĞLIK KONUSU BİR YANA.KARABÜKTE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN SAĞLIĞA ERİŞİMİ KONUSUNDA SİYASİLERİMİZİN ELLERİNİ TAŞIN ALTINA SOKMALARI GEREKMEKTEDİR. ÖYLE BASINA KONUŞMA İLE DEMEÇ VERME İLE OLMUYOR.İCRAAT LAZIM,İNŞAATIN BİR AN ÖNCE BAŞLAMASI LAZIM.

  3. Karabükspor Sevdalısı

    SAYIN AHMET ABİM, ÖĞRENCİLERİ TİCARİ GÖREN ZİHNİYETTEN AFFEDERSİN HİÇ BİR ŞEY (!) OLMAZ. SADECE REKTÖR MÜ ÖĞRENCİLERİ TİCARİ GÖRDÜ ZANNEDİYORSUNUZ, KARABÜK OLARAK BİZ DE TİCARİ GÖRMEDİK Mİ? ŞÖYLE BİR BAKIN 100.YIL MAHALLESİNE. ÜNİVERSİTE DAHA YENİ YENİ FİLİZLENMEYE BAŞLAMADAN ÖNCE 100.YIL MAHALLESİNİ PLANLI, PROJELİ, DÜZGÜN BİR MAHALLE OLACAĞI SÖYLENİYORDU, DAHA SONRA NE OLDU, ÖĞRENCİNİN ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK AMACIYLA HER YERE İNŞAAT KONDURDULAR, CAFELER, EĞLENCE YERLERİ, DAİRELER, YURTLAR VS. AMA GİDİN BAKIN HİÇBİR YERDE SPOR SALONU, YEŞİL ALANLAR, PARK VE BAHÇELER YOK. ÖĞRENCİLER VAKİTLERİNİ BU TÜR YERLERDE GEÇİRİYORLAR MAALESEF. DEMEK İSTEDİĞİM ÖĞRENCİLER ÇOK FAZLA TİCARİ GÖRÜNDÜ, ETKİLİLER VE YETKİLİLER TARAFINDAN.

  4. Yalancının taaaa

    Son model arabalarla Üniversite Camisine cumaya gidenlerin hiçbi kötü niyeti yokmuş öylemi inananın taaa oralarını ziyaret edeyim tamammı

  5. KARABÜKSPOR

    Eski valilik yorumcu senin dinin imanın para olmuş ordan bile yağ çıkarıyorsun ayıp ayıp sosyal beledıyecilik bumudur zaten milletin alım gücü belli sende akıl veriyorsun sivri zekalı
    Spor kulüpleri yasası çıkacaksa bir an evvel çıkmalı kongrede aklanmayan kulübü bastıranlarda cezasını çekmeli mahkemeden umutluyuz yeterki kendimizi ifade edebilelim bu arada hatır gönül Rıza’yla görev almış tamamen Mahir acar Ziya Ünsal abimiz gibi 70 kişi diken üstünde acaba ne olacak bize diye ailecek huzursuzlar yeter attık bir vatandaş olarak böyle bir çalışma varmı net bildirecek kişide siz gazeteciler olarak sizsiniz 70 kişi suçsuz ve madur duyun sesimizi

  6. Tanju ÖZCAN

    Meclis’te biri AK Partili biri HDP’li iki vekil tartışıyor. Birisi ‘Sen PKK’lısın’ diyor, diğeri de ‘Sen de FETÖ’cü’.
    Kötü olan şu ki, ikisi de doğru söylüyor. Vay benim güzel ülkemin hali.
    — Bolu Belediye Başkanı Özcan

  7. Gerçekci

    Venezuella’dan sonra dünyanın en ucuz ülkesinde yaşıyoruz, pahalıktan istediğimiz gibi yiyip içemiyoruz.

  8. Çalışan

    Ahmet ağabey Erdemir çalışanlarına yüzde 8 iyileştirme yaptı oyak ise tüm çalışanlara yüzde 12 yaptı ve erdemirliler yüzde 20 iyileştirme aldı.Şubatta alacakları enflasyon zammı dışında bu iyileştirme.Kardemir çalışanlarına ne kadar iyileştirme yapacak biliyormusunuz?Şirket bu kadar kar açıklarken biz işçiler ne alacak sendika bu konu için çalışıyormu.bişeyler duydunuzmu.piyasa çok kötüye gidiyo.

  9. Doğrucu Davut

    Benzine çok zam geldide bu trafik yoğunluğu neyin nesi ?

  10. Manav

    Teraziye taktığım rulo etiket 2 ay önce 10 TL den alırken, bugün 18 TL den aldım.

  11. Öğrenciyle Kamu Binasıyla Kalkınma Zihniyeti

    Geçen günlerde bir haber ve okudum aman Allah’ım dedim. Haber Karabük’ün iktisadi kalkınma vakfı başkanlığından Kent meydanına Hukuk fakültesi yapımı ve öğrenciler ile şehir merkezinin canlanacağı gerekçesi belirtilmişti. Böyle bir iktisadi kuruluşa iktisat bilimine çok basit düşen bir açıklama ve proje dir. Bu tür kuruluşlar kalkınma ve ekonomik projelere alt yapı olarak proje teklifleri getirmeli takip etmelidir.
    Örneğin;
    1-Şehrin bir hava limanı yeri örnek proje yapımı, teklifi ve takibi
    2-Şehrin diğer illere ve başkente Yüksek hızlı tren hattı örnek projesi yapımı, teklifi ve takibi
    3-Şehir Merkezi ve İlçelerin raylı toplu taşıma, çevre yolu örnek projesi yapımı, teklifi ve takibi
    4-Şehrin Kentsel dönüşümü gereken mahallerin tespiti rezerv alanlar tespiti örnek projelerinin yapımı teklifi ve takibi
    5-Şehrin turizm amaçlı kaynakları tespiti örnek projelerinin yapımı teklifi ve takibi (araç Çayı gibi)
    bu şekilde bir çok örnek verilebilinir. Sayın yazar öğrenciyi gelir kaynağı gören ve ekonomi çarkını kalkınmayı, böyle çok basit düşünce ile değerlendiren, yönetim kişileri ve karar mercisi olursa yapacak bir şey yok maalesef. Burhanettin hoca veya onun gibi yaşayan girişimci kabiliyetli kişiler göreve gelmeli, yada gelmiyor ise de siyasi ve sivil toplum sorumluları böyle kişiler ile çalışıp sonra açıklama yapmalı.

  12. Kent Merkez Cami ihalesi Yapımı Ne zaman

    Kent Merkez Cami ihalesi Yapımı Ne zaman, bağış ilanı var fakat proje ilanı yapımı bitişi vb. bilgiler yok. İhalesi yapılmadı mı bunlar olursa bağışlar artar. Merkez camii kendi geliri olursa dükkan otopark vb. gibi bakımı temizliğinde sıkıntı olmaz üniversite gibi düzgün olur.

  13. Ah Karabük ah

    Üniversite camisine giden tücc dedikleriniz sahte fatura demir tücc olması öğrencilerden paravan şirket kurdurmakin elaman aramasınlar?

  14. Halk

    15 gün önce A101’den 37 TLye aldığım 700 gr kaşar peynir 57,95TL olmuş vesile olanların Allah belasını versin

  15. Münafıklar tüccarlar

    Sahte fatura düzenlenler,haddenesinde kaçak su kullanır, personele asgari ücreti zor verir veriyorsada yarısını elden verip resmiyette asgari ücret gösterip vergi kaçırır…..sonra camiye gitmiş, umreye gitmiş,bu dünyada kandırırsıniz milleti ahirette Allah kandirabilecekmisiniz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ASD Eflansipor’un şampiyonluk coşkusu ilçenin sokaklarına yansıdı

Yayın: 11.05.2024 15:03
Paylaş:
A+ A-

Geçen hafta Eskipazar Belediyespor’la Karabük 1. Amatör Ligi şampiyonluk maçına çıkan ve müthiş tribün desteği ve güzel bir oyunla rakibini takımın gol makinesi Senagalli Ousmane Fall’in gollariyle 2-0 mağlup etmeyi başaran ASD Eflanispor’da yüzler gülüyor.

BAL Ligine (Bölgesel Amatör Lig)  yükselme maçında geçen yıl Rüzgarlı Futbol Kulübü ile oynadığı final maçını son dakikada kaçırdığı penaltı ile kaybeden ASD Eflanispor Safranboluspor ile oynayacağı kritik karşılaşmaya da iddialı hazırlanıyor.

19 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda saat 16’da oynanacak final maçı öncesi Eflani’de adeta seferberlik ilan edildi.

Eflani’nin yeni Belediye Başkanı Hüsnü Akın’ın da tam destek verdiği ASD Eflanispor için ilçenin cadde ve sokakları bayrak ve pankartlarla süslendi.

İrfan Topçu başkanlığındaki ASD Eflanispor 2 yıldır son anlarında kaybettiği final maçları için bu defa işi sıkı tutuyor. İlçe halkıyla bütünleşen, başta İstanbul olmak üzere şehir dışında yaşayan çok sayıda Eflanili’den destek gören takımın BAL liginde mücadele etmesi için yoğun mesai harcayan Başkan Topçu “Eflani, ASD Eflanispor için adeta kenetlendi. Müthiş bir hava yakaladık. Safranboluspor ile 19 Mayıs’ta yapılması öngörülen final maçında kıymetli hemşerilerimize çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Eflansipor taraftarları bu maçı heyecanla bekliyorlar. Takımımızda motivasyon üst düzeyde. İyi oynayıp Eflanispor olarak gelecek yıl Karabük’ü BAL liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.

19 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak final maçı ASD Eflansipor taraftarları için B Tribünü ile kuzey kale arkası, Safranboluspor taraftarları için de A tribünü ile güney kale arkası bölümlerinin ayrıldığı öğrenildi.