Halil Kızılyer tarafından
11 Aralık, 2024 15:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük Belediyesi’nden Hızlı Dönüş!

Karabük'te etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle henüz asfaltlanmayan yolların yapımı için vatandaşlar çağrıda bulundu.

Vatandaşlar, 100. Yıl Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları henüz tamamlanmamış bazı yollarda, özellikle yaya geçişlerinin zor sağlandığını ifade ederek yetkililerden yollarının asfaltlanması için talepte bulundu. Stabilize yolların çamurla kaplanması, araç geçişlerini zorlaştırırken; yayaların geçişi ise neredeyse imkansız hale gelen mahallede yaşayanlar, bu durumun günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini, özellikle yaşlılar ve engelliler için büyük bir tehlike oluştuğunu ifade etti. Bazı iş yeri sahipleri de bu durumdan olumsuz etkilenirken, çamurla kaplanan iş yerlerine girişin çok zor olduğunu vurguladı. Yolun asfaltlanması için vatandaşlardan gelen acil önlem çağrısını dikkate alan Karabük Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda yolda asfaltlama çalışmasını başlattı.

Yorumlar

  1. Esin Altınkaya

    Karabük belediyesi asfaltlama konusunda – 10

Yeni yorumlara kapalı.

Namaz Vakitleri

İmsak04:24
Güneş05:57
Öğle12:54
İkindi16:39
Akşam19:40
Yatsı21:08

Video Haberler

İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da kayıp olarak aranan şahıs, sağ olarak bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Alzheimer hastası, grupların çalışması sonucunda sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya’da Dağçatağı köyünde ikamet eden Alzheimer hastası A.C., 18 Nisan’da öğlen saatlerinde konuttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir müddet sonra A.C.’nin ailesi, geri dönüş olmayınca 112 Acil Davet Merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. İhbarla birlikte kayıp şahsı arama çalışması başlatıldı. Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, JAK Timleri, Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Ögesi, AFAD ve UMKE takımları olmak üzere 34 işçi ile arama çalışması başlatıldı. Takımların arama çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan A.C., sağ olarak bulundu. Rastgele bir sıhhat sorunu olmadığı belirlenen A.C., olay yerindeki birinci muayenesinin akabinde Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Namaz Vakitleri

İmsak04:24
Güneş05:57
Öğle12:54
İkindi16:39
Akşam19:40
Yatsı21:08

Video Haberler