Karabük Belediyesi'nden Jandarma Parkı Açılışı

HKHalil Kızılyer1 Kasım 2024, 17:121 dk okuma
Karabük Belediyesi'nden Jandarma Parkı Açılışı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Jandarma Parkı'nın açılışını, İl Jandarma Komutanı, Parti Temsilcileri, Emniyet Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.

Çetinkaya, "Değerli Karabüklüler, yeni bir park projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada evlatlarımızla birlikte kutlama yapıyoruz. İlk aldığımızda tamamen beton olan bu parkın yüzde kırkını yeşillendirdik ve yirmi kadar ağaç diktik. İnşallah çocuklarımız ve aileleri burada güzel zaman geçirecekler. Güvenlik için kameralarımız mevcut; bu parkı bizler koruyacağız. Park yapımına devam edeceğiz ve açtığımız parklar arasına bu parkı da katarak, Havuzlu Bahçe, Saat Kulesi, Üniversite Mahallesi ve Soğuk Su Mevkii'ndeki parklara devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun," dedi.

Çetinkaya'nın, konuşmasının ardından yapılan dua ile parkın açılış kurdelası törene katılanlar tarafından kesildi. 100.Yıl Mahallesi 1082. Sokak’ta bulunan Jandarma Parkı’nda çocuk oyun alanlarından yürüyüş yollarına kadar her yaşa hitap eden birçok aktivite alanı yer alıyor.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam