Reklam
Reklam
Emine Çelik Avatarı
Emine Çelik tarafından
20 Mayıs, 2025 10:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, Bölge Esnaf Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından 7 ilde düzenlenecek bölge toplantılarının ikincisi 21 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da Karabük  Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

Toplantıya, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Taha Enes Şener, daire başkanları, konfederasyon yönetim kurulu üyeleri, federasyon başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra Bolu, Düzce, Çankırı, Sinop, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın illerinin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Karabük’teki Esnaf Oda Başkanları katılacak.

Toplantıda, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılar ele alınacak. Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından hazırlanan rapor, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e sunulacak. Raporda, 5362 Sayılı Kanun’da yapılması önerilen değişiklikler, iş yeri kiralarındaki stopajların kaldırılması, esnafın çalışma hayatının kolaylaştırılması gibi konuların yanı sıra pek çok önemli başlık yer alıyor.

Karabük’te yapılacak bu önemli toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, “TESK Genel Başkanımızın, genel müdürümüzün, daire başkanlarımızın ve diğer tüm birlik ve federasyon temsilcilerimizin katılım sağlayacağı bu büyük bölge toplantısının ilimizde yapılacak olması bizler için büyük bir gurur kaynağı. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnafımız için yapılabilecek her şeyin peşindeyiz, sorunların çözümü noktasında azami çaba göstereceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 15:01 tarihinde yayınlandı
0 0

22 yaşındaki genç kız 47 bin adet uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 47 bin 769 adet sentetik ecza uyuşturucu hapla yakalanan 22 yaşındaki genç kız çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde bir kişinin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Ekipler tarafından şüpheli Z.D.(22) adlı genç kızın ikametinde yapılan aramada 47 bin 769 adet sentetik ecza uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Z.D., “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine ifade veren Z.D., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin