Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 20:10 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs coşkusu

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, sabah saatlerinde Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’nün çelenk sunma merasimiyle başladı. Anıt Meydanı’nda gerçekleştirilen merasimde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için hürmet duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu.

Tören daha sonra Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam etti. Burada Karabük Valisi Mustafa Yavuz, gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anısına düzenlenen müsabakalarda dereceye girenlere mükafatları protokol üyeleri tarafından verilirken, öğrenciler tarafından hazırlanan şovlar büyük ilgi gördü. Halk oyunları takımları, sportif şovlar, şiir dinletileri ve müzik performansları izleyenlerden alkış aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin