Karabük’te şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Karabük’te şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 16:30
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Y.A. idaresindeki 06 EAT 192 plakalı otomobil, Bostanbükü köyü Su Deposu Sokak'ta kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

Kazada sürücü ile yanındaki D.A. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Çılgın Hırsız 4” filmi 5 Temmuz’da sinemaseverlerle buluşacak

Yayın: 03.07.2024 16:37
Paylaş:
A+ A-

Universal Pictures ve Illumination Entertainment’ın fenomen animasyon serisi “Çılgın Hırsız”ın 4’üncü filmi, 5 Temmuz’da vizyona giriyor.

Chris Renaud ve Patrick Delage’nin yönettiği filmin Özdilek AVM Cinetime’da yapılan basın gösterimine, sinema yazarları ve eleştirmenleri katıldı.

Serinin bir önceki filmi “Çılgın Hırsız 3″ten tam 7 yıl sonra hayranlarıyla buluşan filmde, Will Ferrell, Sofia Vergara, Joey King, Stephen Colbert ve Chloe Fineman tarafından seslendirilen yepyeni karakterler yer alıyor.

Yapımcılığını Chris Meledandri ve Brett Hoffman’ın üstlendiği filmde, senaryo ise Ken Daurio ve Mike White imzasını taşıyor.

Filmi izlemeye gelen Zümranur Yılmaz,  filmi çok beğendiğini belirterek, “Serinin önceki filmlerini de dijital platformlardan izlemiştim. Bu filmde kötüler biraz mutluydu. ‘Minyonlar’ı seven herkese izlemelerini tavsiye ederim. Hem anne babaların hem de çocukların keyifle izleyeceği bir film olmuş.” dedi.

Filmin konusu ise şöyle:

“Gru ve Lucy ile kızları Margo, Edith ve Agnes’in ardından Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Junior’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.”