Özgür
•Karabük saguk su dan talep ediyorum bn
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç, TOKİ tarafından 2025 yılında ilçelerde 736 yeni konutun daha üretimine başlanacağını bildirdi.
Şahin ve Keskinkılıç, yaptıkları ortak açıklamada, Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından yapılan yatırımlar ile bölge halkının ömür standartlarını yükseltmeye ve Karabük’ü çağdaş bir kent kimliğine kavuşturmaya devam ettiklerini bildirdi.
Yapılan çalışmaların kıymetine dikkat çeken milletvekilleri,2025 yılı prestijiyle Karabük’te yeni projelerin ihale süreçlerinin başlayacağını,Ocak ayında Safranbolu’da 196 konut, Nisan ayında Yortan’da 59 konut ve Eflani’de 63 konut, Mayıs ayında ise Eskipazar’da 268 konut inşaatı için ihalelerin yapılacağını, öte yandan daha evvel iki etap yapılan Yenice ilçesinde ise Özal Mahallesinde 24 afet konutu ve 150 konutluk 3. etap için yer tahsisi yapıldığını, ihale tarihinin belirleneceğiniduyurdu.
Şahin, yapılan yatırımların kentin geleceği için büyük bir kazanım olduğunu söz ederek şunları söyledi:
"Karabük’ün her köşesine çağdaş ömür alanları kazandırıyoruz. TOKİ’nin projeleriyle vatandaşlarımızın konut gereksinimini karşılamanın yanı sıra toplumsal ve çevresel düzenlemelerle hayat kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar, Karabük’ün kalkınma seyahatinde değerli bir adım. AK Parti iktidarı periyodunda Karabük’e yapılan yatırımlar, kentteki ömür standartlarını her geçen gün daha üst taşıyor. "
Ali Keskinkılıç ise bölgeye yapılan yatırımların süratle devam ettiğini vurgulayarak, "Karabük için durmadan çalışıyoruz. Hem kent merkezinde hem de ilçelerimizde, her bir vatandaşımızın daha uygun bir hayat sürmesi için projeler hayata geçiriliyor. 2025 yılına damga vuracak bu yatırımlarlaKarabük,Türkiye’nin örnek kentlerinden biri olma yolunda değerli bir aralık kat etmiş olacak."dedi.
Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Işıklı, Alagöz, Kuz, Hacı ve Oymayaka köylerini kapsayacak olan verici baz istasyonu talebi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandı.
Uzun müddettir gündemde olan ve bölge halkı tarafından büyük bir muhtaçlık olarak lisana getirilen tüm operatörleri kapsayan verici baz istasyonu projesi kapsamında çalışmaların yaklaşık 2-3 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.
Merkez baz istasyonu direği, 80 metre yüksekliğinde olarak Alagöz Köyü Merkez Mahallesi’ne konuşlandırılacak.
Muhtarlardan teşekkür mesajı
Işıklı Köyü Muhtarı Abdulkerim Demircan ve Alagöz Köyü Muhtarı Ümit Yüksel yaptıkları ortak açıklamada, sürece katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür ederek şu tabirleri kullandılar:
"Bu kıymetli hizmetin köylerimize kazandırılmasında emeği geçenlere köylerimiz ismine teşekkür ediyoruz."
Projenin tamamlanmasıyla birlikte, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların cep telefonu ve internet erişiminde yaşadığı meselelerin büyük ölçüde tahlile kavuşması hedefleniyor.
Özgür
•Karabük saguk su dan talep ediyorum bn
Özgür
•Karabük saguk su dan talep ediyorum
Cahit
•Karabük yeşil mah de kentsel dönüşüm istiyoruz
Sakir
•Toki den.ev talep.ediyorum engeli eşim var.karabuk eflani