KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

Yayın: 27.09.2023 17:08 |Güncelleme: 27.12.2023 16:41
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş Yönetimi, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Genel Kurul yapma kararı aldı. Yapılacak olan Genel Kurulda Kardemir’in 11 kişilik yeni yönetimi de belli olacak.
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada ;
KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde ekteki gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurulunun yapılmasına ayrıca; Grupların Yönetim Kurulu Üyeleri adaylarının seçimi için “A” grubu hisse sahiplerinin, “B” grubu hisse sahiplerinin ve “D” grubu hisse sahiplerinin Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde aynı tarihte genel kurul toplantı saatinden önce saat 10.00’da ayrı ayrı toplanarak adaylarını belirlemelerine karar verilmiştir” denildi.
Genel Kurul Gündem Maddelerinde ise, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı izinlerin verilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur hakkının belirlenmesi ve Şirketin pay geri alımı işlemleri hakkında bilgi verilmesi yer alıyor.
Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin kimler olacağı merak edilirken, Kardemir’in şu anki 11 kişilik yönetiminin üçü boş halde duruyor.
Kardemir’in şu anki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor; Prof. Dr. İsmail Demir, Ömer Demirhan, Prof. Dr. Ercümend Arvas, Fatih Mehmet Erkoç, Kamil Güleç, Muhammed Ali Oflaz, Mustafa Aydın ve Yusuf Canbolat. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.