SAMSUN (İHA) – Samsunspor’da taraftarlar, Sivasspor maçı için satışa çıkan 30 bin 548 biletin 23 binini birinci günden satın aldı.
Trendyol Harika Lig’in 36. haftasında Sivasspor ile Samsunspor, 18 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Maç saatine kadar biletlerin tamamının tükenmesi beklenen müsabakanın kapalı gişe oynanması bekleniyor.
İki takımın 2011-2012 dönemi 34. haftada karşılaştığı karşılaşma Karadeniz takımı için lige veda ettiği maç oldu. Bu karşılaşmada Samsunspor’un ligde kalmak için mutlak galibiyete muhtaçlığı varken, Sivasspor’un da Avrupa kupalara gitmesi için galip gelmesi gerekiyordu. Müsabakayı Sivasspor, deplasmanda Eneramo ve Erman Kılıç’ın golleriyle 2-1 kazanırken, Samsunspor küme düşmüş ve Sivasspor da Avrupa kupalarına gitmişti.
2024-2025 döneminde ise senaryo değişti. Samsunspor Avrupa kupaları için Sivasspor ise kümede kalmak için uğraş sarf ediyor. Bu dönem ligin 34. maçına çıkacak iki ekipten Samsunspor 57 puanla 4. sırada bulunurken, 35 puanlı Sivasspor ise maç ziyadesiyle küme düşme çizgisinde 16. sırada bulunuyor. Taraftarlar bugün satışa çıkan biletlere birinci günden ağır ilgi gösterdi ve 30 bin 548 biletin 23 binini bitirdi. Samsunspor taraftarları, yendikleri takdirde büyük ihtimalle Sivasspor’un küme düşeceğini ve bu nedenle maça ağır ilgi gösterdiklerini tabir ettiler.
Öte yandan Samsunspor, Sivasspor maçının akabinde deplasmanda Trabzonspor ve alanında Kayserispor ile çaba edecek.
Kurana el bastırsalardı ya
•Bamsı Alp maden böyle yapmışlar birde Kurana el bastırsalardı.Yönetim ne olursa olsun bir Genel Müdürü bu kadar ezdirmemeli,ezdirmemeliydi.
Bağımsız Ömerin sesi nerederden duyuluyordu
Kim yazdırdı
•Sabah Gazetesinde Dilek Güngör hanıma o yazının tüyolarını kim verdi acaba.O yazı bir mesajdı mutlaka ya A Grubunu alevlendirme mesajı veya geliyorum arkadaşlar mesajı.Şimdi bağlı şirketlerde bulunan A Grubu hisse senetlerini satmanın tam zamanıdır 50 milyon lot hisse senedi Kardemire çok büyük nefes aldırır
Bamsı Alp
•Şirkete yakınlığıyla bilinen servis şoförü abilerden duydugma göre olay şöyle gelişmiş;
Devrik arkadası çağırmışlar ve soruşturmaya neden olan olaylar hakkında sağda solda otmeyecegine, kuzenlerin ismini vermeyeceğine söz verirsen seni para verip yollarız, MUTABIK mıyız demişler tam bir Engin Altan Yanyatan edasıyla o da MUTABIKIZ demiş.
Olay aynen böyle gelişmiş.
Top 100
•İlk 100’e sokacam vaadiyle kandırıp kol gibi zararlara soktuda gitti. Bide işbilmezlikte kendisiyle yarışan adamlarını bıraktı gitti.
Olur olur
•Özfinansçı, kendi küçük dükkanında dönen dolaplardan haberi olmayan müflis bakkaldan uluslararası marketler zincirine ne kadar genel müdür olursa o kadar olur.