Reklam
Reklam
Emine Çelik Avatarı
Emine Çelik tarafından
08 Kasım, 2025 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Kartaltepe’de 280 Sosyal Konut 28 Kasım’da Teslim Edilmeye Başlanıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karabük’ün Kartaltepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 280 sosyal konut ve 12 dükkân, 28 Kasım 2025 tarihi itibarıyla hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

TOKİ’den yapılan açıklamada, “Kartaltepe Sosyal Konut Projemizde çalışmalar tamamlanmıştır. 28 Kasım 2025 tarihi itibarıyla konutlarımız hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacaktır. Vatandaşlarımıza yeni yuvalarında huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da konuya ilişkin ortak bir açıklama yaparak, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Karabük’ümüzde vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği Kartaltepe Sosyal Konut Projesinde sona gelinmiş olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. 28 Kasım itibarıyla hak sahiplerimiz yeni yuvalarına kavuşacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve TOKİ Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz.

AK Parti olarak, Karabük’te her bir vatandaşımızın güvenli, modern ve yaşanabilir konutlarda yaşam sürmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yeni konutlarımız şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 22:51 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin