Kaymakam Akköz Yol Kontrol Uygulamasına Katıldı

Kaymakam Akköz Yol Kontrol Uygulamasına Katıldı

Yayın: 22.09.2019 21:16
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Sayın Muhammed Burak Akköz, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekibi tarafından yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinin işleyişini takip etmek ve denetlemek amacıyla yol kontrol ve arama çalışmalarına katıldı.

Kaymakam Akköz, Eskipazar – Çerkeş yolu üzerinde yer alan İsmetpaşa mevkii uygulama noktasında İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Aydın Aydın ile birlikte incelemeler yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Görevli Jandarma personelinin çalışmalarına bir süre nezaret eden Kaymakam Akköz, kontrol esnasında durdurulan vatandaşlarla da sohbet ederek, uygulamalar konusunda görüşlerini sordu. Vatandaşların yapılan uygulamalardan memnuniyetlerini ifade ederek görevlilere teşekkür ettiklerini belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tekkeköy 19 Mayıs Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 19 Mayıs Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte fen bilimleri öğretmeni Mehmet Türk koordinatörlüğünde 45 öğrencinin hazırladığı 19 proje sergilendi.

Kaymakam Polat Kara, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik ederek, “Hazırladıkları bilim fuarında düşünceyi geliştirme, zorluklar karşısında çözüm üretme gibi imkanlarla gençlerin ne kadar çözüm odaklı olduklarını yakından görmek, bizleri onurlandırdı.” dedi.

Okul müdürü Mustafa Avcı ise katılımlarından dolayı ziyaretçilere teşekkür etti.

Mehmet Türk de projenin önemine değinerek, 19 danışman öğretmenin 1 yıl boyunca öğrencilerle fen bilimleri, matematik, Türkçe, bilişim, kültür ve edebiyat, görsel sanatlar, teknoloji tasarım gibi alanlarda proje geliştirdiğini anlattı.

Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Önder Karaşin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Elif Kırımlı ve Ümit Aslan ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.