blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
03 Temmuz, 2025 17:29 tarihinde yayınlandı

Kömürlükte çıkan yangın paniğe neden oldu

Zonguldak’ta bir kömürlüğü alevler sardı. Yangın, itfaiye gruplarının vaktinde müdahalesiyle söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken kömürlük kullanılamaz hale geldi.
Olay, öğlen saatlerinde Birlik Mahallesi Güzelsu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bir apartmana ilişkin kömürlükte şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ağır dumanların yükselmesi üzerine mahalle sakinleri durumu çabucak 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sıhhat, polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine ulaşan itfaiye takımları, alevlere müdahale ederek yangını büyümeden denetim altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, kömürlük büsbütün kullanılamaz hale geldi.
Polis takımları, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
03 Temmuz, 2025 17:32 tarihinde yayınlandı

Samsun’da park yeri kavgasında baba-oğula adli kontrol

Samsun’da park yeri nedeniyle çıkan tartışmanın hengameye dönüşmesi sonucu "polise mukavemet" kabahatinden gözaltına alınan baba-oğul mahkemece isimli denetim kaidesiyle hür bırakılırken, 1 kişi de savcıya söz verdikten sonra hür bırakıldı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bağdat Caddesi’nde dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Argümana nazaran, cadde üzerinde 2 küme ortasında park yeri sorunu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine etraftakilerin ihbarıyla olay yerine polis grupları sevk edildi. Arbedeyi ayırmak isteyen polislere, olaya karışan kimi şahısların dirençte bulunduğu ileri sürüldü. Bunun üzerine olay yerine destek gruplar sevk edildi. Olaya karışan 5 kişi, takımlarca aksi kelepçe takılarak gözaltına alındı. Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilen 5 şahıstan 2’si hür bırakılırken, L.K. ile babası İ.K. ve S.R. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. S.R. savcıya söz verdikten sonra özgür bırakılırken, baba-oğul ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi. L.K. ve babası İ.K. mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilerek isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.