KTSO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, 2026-2030 döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda üretim, istihdam ve ihracatın artırılması vurgulandı.

HKHalil Kızılyer28 Ekim 2026, 14:191 dk okuma
KTSO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2026-2030 dönemine ilişkin ilk meclis toplantısında üretim, istihdam ve ihracatın artırılması vurgusu öne çıktı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), 2026-2030 döneminin ilk meclis toplantısını Meclis Başkanı Murat Sönmez başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ayar ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Murat Sönmez, yeni dönemin Karabük’e ve iş dünyasına hayırlı olmasını dileyerek meclis üyelerine görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Önümüzdeki dört yıllık süreçte kentin ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çeken Sönmez, sektörlerin karşılaştığı sorunların çözümü, üretim kapasitesinin geliştirilmesi, istihdamın artırılması ve ihracatın güçlendirilmesi konularında ortak akıl ve birlikteliğin önemini vurguladı.

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Toplantıda, gündemde yer alan maddeler meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı.

KTSO’nun yeni dönemde Karabük iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürmesi ve kentin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak adımlar atması hedefleniyor.

Toplantıda alınan kararların Karabük iş dünyası ve kent için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

 

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam